James må starte forfra

I sommerens transfervindue var James Rodriguez, ved flere lejligheder, tæt på at forlade klubben, og mange undrede sig derfor, da Zidane valgte James som en del af startelleveren i sæsonens første hjemmekamp.

Her tog James Real Madrid-trøjen på, for første gang i 832 dage, og da han blev skiftet ud, var det til klapsalver fra Bernabeus publikum, der altid har kunnet lide colombianeren.

Et par dage senere fik James den første af tre skader i denne sæson. Derfor valgte James at blive i Madrid i landskampspausen, i stedet for at tage med landsholdet, og herefter startede han på banen i de tre efterfølgende kampe.

Men Modric' tilbagevenden fra en skade, og Fede Valverdes store gennembrud, faldt sammen med James' anden skade i sæsonen, hvilket sendte ham på tribunen mod Club Brugge.

Herefter mistede han sin plads, og er blot startet på banen én gang siden, i nederlaget på Mallorca.

Siden da blev James far, og gik flere kampe uden spilletid, men sluttede sig alligevel til landsholdet i november, hvor han fik sin tredje skade i denne sæson.

Alt dette har sammenlagt kostet ham 9 kampe uden spilletid, og James må altså starte forfra med at genvinde Zidanes tillid, og en plads på holdet. Men med både Modric, Valverde og genopståede Isco foran sig i køen, ser det svært ud for colombianeren.

Seneste artikler...

Annonce