Sergio Ramos: Min afløser bør være spansk

Sergio Ramos har talt med Iván Zamorano for den spansksprogede sportskanal i USA, TUDN, og han fortæller, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kunne få deres egen Ballon d’Or-pris, og så kunne resten dyste om en anden. Det ville være bedre for fodbolden, mener han.

Han talte også om fremtiden, og han har ikke i sinde at stoppe med at spille fodbold lige med det samme:

- Jeg vil spille indtil glæden er væk, men min glæde er meget stor. Jeg tager alt hvad jeg kan fra fodbold, så længe jeg har det godt. Jeg passer godt på mig selv, og jeg håber på at fortsætte i mange år.

Om hans eftermæle i Madrid:

- Jeg er stolt. I sidste ende er det noget, ingen har givet mig. Bag lukkede døre, er der hårdt arbejde, ofre, dedikation og vedholdenhed. Det handler ikke kun om at komme der op, men om at blive der. Der er mange ting, som folk ikke ved, men succes er ingen tilfældighed. Jeg håber, at mit eftermæle er at jeg inspirerer millioner af børn, at når du kæmper for noget, går det i opfyldelse og at alt kan opnås.

Det bedste minde fra Champions League:

- Jeg tror målet i Lissabon har været det vigtigste øjeblik i de senere år, på personligt plan og for Madrid. Det ændrede historien, fordi det hjalp os til at vinde turneringen igen og så tre gange i træk. Det betyder meget. Champions League-trofæerne er som mine børn, jeg kan ikke fortælle dig, hvilken jeg elsker mest.

Om hans far og dét hjørnespark mod Atlético:

- Jeg husker altid tilbage på en strandtur med min far, hvor vi gik i vandet og han kastede bolde til mig og jeg headede. Jeg vil altid have dét, takket være min far. Og det giver mig lidt tro på tingene, når jeg går frem på hjørne, så er jeg altid overbevist om at jeg kommer til at afslutning.

El Clásico:

- Det er to hold der går gennem en god tid. Det motiverer os at vinde, når modstanderen er meget god, men lige meget hvordan vi kommer ind til kampen, er det en anderledes kamp end de andre. Forhåbentlig kan vi vinde den.

Om Zidanes retur:

- Zizou er en stor træner, en connoisseur, når det kommer til, hvad der symboliserer Real Madrid, trøjen, klubben. Vi havde en fantastisk tid med mange trofæer sammen med ham. Derfor vidste han hvad holdet havde brug for. Det var en vigtig beslutning, og en meget modig én af ham. Vi kom fra en kritisk situation, og i starten var det meget vanskeligt for os at leve op til hans idéer, men vi er glade for ham. Det er ham der bedste kan få os ud af den situation.

Om sin afløser:

- Sammenligninger er aldrig gode. Der er et meget godt akademi i Real Madrid og man bør altid holde en spansk base. Der er gode spillere på markedet og holdet kan skaffe dem. De Ligt er en forsvarsspiller med et stort potentiale. Du har brug for erfaring, men han er en spiller til fremtiden.

Seneste artikler...

Annonce