Optakt: Club Brügge - Real Madrid, CL, 6. spillerunde

Når Real Madrid i aften træder ind på Jan Breydel Stadion i Brügge, er det til en kamp som på papiret er uden betydning, idet man er sikret videre kvalifikation via andenpladsen.

Men Champions League er Real Madrids turnering og man er ikke interesserede i at ødelægge en god stime af sejre ved at tage let på opgaven og derfor kan der forventes et hold, som nok vil være reservespækket, men som vil byde Club Brügge op til dans.

Selv om Zidane har ladet Ramos og Kroos blive i den spanske hovedstad, kan man forvente et Real Madrid-hold, som vil gå på banen for at vinde den sidste gruppekamp. Spansk presse er uenige om, hvor mange spillere, der vil blive sparet til aftenens kamp. Marca er mest moderate og har både Varane og Bale med i startopstillingen, mens AS har ladet dem afløse af Nacho og Rodrygo.

På Madridista.dk tror vi mest på AS i denne sammenhæng og det betyder, at der vil være hele 5 Real Madrid-spillere på banen, som er under 22 år gamle, nemlig Militao, Fede Valverde og trekløveret i front Vinícius, Rodrygo og Jovic og det bliver naturligvis spændende at følge dem mod et belgisk hold, der har deltagelse i Europa League inden for rækkevidde. Club Brügge skal således bare bruge samme resultat, som Galatasaray kan hente i Paris.

For Real Madrid gælder det også om at undgå at komme videre med det laveste antal points i dette årtusinde og det kræver en sejr. I sæsonen 2002/03 gik man således videre med 9 points og det nuværende hold har hentet otte points via to sejre mod Galatasaray og to uafgjorte hjemme mod Paris SG og netop Club Brügge.

Der er derfor god grund til at tænde for TV3 MAX i aften kl. 21.00 og efter kampen er det Daniel og Christian, som sætter sig i studiet og snakker om kampen og ser frem mod weekendens opgør mod Valencia.

Real Madrids forventede hold: Areola, Odriozola, Nacho, Militao, Mendy, Fede Valverde, Modric, Isco, Rodrygo, Vinícius, Jovic.

Seneste artikler...

Annonce