Podcast-referat: Sejr, midtvejsstatus og et kig på knockout-fasen

Der var ikke meget på spil i den sidste kamp i dette års gruppespil i Champions League for Real Madrids vedkommende, der endte i en komfortabel madrilensk sejr på 1-3 ude over Club Brügge med flere reservespillere i startopstillingen, men der var alligevel nok at snakke om for Christian Hansen og Daniel Andersen efterfølgende.

De to herrer i vores virtuelle studie dykker i denne nedtakt således ned i et par præstationerne fra de spillere, som vi alle håber på at se meget mere til i foråret. Herefter bliver der stillet skarpt på Los Blancos’ figur i Champions Leagues gruppespil og potentielle modstandere i næste fase af turneringen, hvor de nervepirrende og sjove kampe finder sted.

Foruden alt dette, runder Christian og Daniel selvfølgelig også dette års mest meningsløse kamp, der som altid kastede en kampens spiller og kampens badebold af sig.

Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at sætte vores podcast på i bilen, på løbeturen, i træningscenteret, på sofaen eller nede i putkassen.

I finder nedtakten her: Referat, Champions League (6): Real Madrids sejr, midtvejsstatus og et kig frem mod knockout-fasen

Seneste artikler...

Annonce