Zidane: Der var hånd på ved Sevillas mål

Sevillas sportsdirektør, Monchi, var efter gårsdagens kamp mellem Real Madrid og Sevilla utilfreds med dommerens beslutninger. Sevilla fik et mål annulleret i første halvleg, hvor Sevillas Nemanja Gudelj blokerede Militão i at følge med Luuk de Jong, som efterfølgende scorede på et flot hovedstød. Monchi sagde efter kampen:
- Jeg nægter at analysere kampens taktiske eller tekniske aspekter, fordi det var et afgørende øjeblik, og derfra er det absurd at analysere kampen.

Zidane sagde om situationen:
- Det jeg kan sige er, at jeg har set hændelsen, og det er en blokering, og der er frispark. Dommeren så på VAR og gav et frispark.

Real Madrids cheftræner kommenterede desuden på de Jongs andet mål, som blev godkendt, selvom Sevillas offensivspiller Munir havde hånd på bolden i opspillet.
- I anden halvleg er der hånd på bolden, men han dømte det ikke. Jeg kan ikke forklare det, og jeg vil aldrig begynde at evaluere det. Det er dommerne, som bestemmer. Nogle gange går det imod dig, og andre gange er det til din fordel.
- Jeg synes ikke dommeren var afgørende for resultatet. Han gjorde det, han skulle.

Zidane havde desuden roser til Casemiro, som scorede begge Real Madrids mål i 2-1-sejren.
- Alle kan score i vores angreb, og jeg er glad på hans vegne. Jeg er især glad for det første mål, fordi han ankommer fra anden kæde. Jeg er glad for ham og for vores anden halvleg.
- Vi ved, at Case kan komme frem til en skudpositioner. Det første mål overraskede mig mest. Casemiro gjorde forskellen i dag (i går, red.).

Casemiro er nu oppe på tre mål i denne sæsons LaLiga og fire mål i alle turneringer.

Seneste artikler...

Annonce