Zidane: Det er en skam, at Bale ikke er til rådighed

Zinedine Zidane talte tidligere på dagen med den spanske presse forud for morgendagens kamp mod Real Valladolid, som franskmanden regner med, bliver en svær opgave.

- Vi er inde i en god stime, og vi vil gerne fortsætte på samme måde. Det er svært, når vi spiller hver tredje dag, men det er en anden snak. Valladolid har kun tabt én hjemmekamp, hvorfor det bliver en svær kamp i morgen.

Gareth Bale sidder nok en gang ude med en skade, den her gang i anklen, som han forstuvede mod Salamanca i midtugen, men Zidane regner med at have sin walisiske kantspiller til disposition igen om kort tid, og slår i øvrigt fast, at alle spillere i truppen er vigtige for ham.

- Det er en skam, at han ikke er til rådighed. Det er først og fremmest ham, der ikke er tilfreds (med at være skadet, red.). Han foretrækker at være med holdet og kampklar. Jeg håber, at han klar igen på mandag. 

- Jeg bekymrer mig, når en spiller er skadet. Jeg foretrækker at have alle mand klar forud for min udvælgelse. Det er bare en forstuvet ankel, så det er heldigvis et mindre problem. 

- Han er en vigtig spiller. Der er 25 spillere i truppen, og alle skal føle sig vigtige. 

Real Madrid udlejede Odriozola til Bayern München tidligere på ugen, og det er en aftale, Zidane håber på kan komme såvel den spanske højreback som Real Madrid til gode på den lange bane.

- Jeg snakkede med ham og vi besluttede fællesskab, at det var en god mulighed for ham for at spille flere kampe. Jeg håber, at det kommer til at gå ham godt. Han er god fyr, og han er stadig en spiller, der er med i vores fremtidsplaner, men lige nu handler det om, at han skal have succes.

Om Vinícius' rolle i truppen havde Real Madrids franske træner følgende at sige.

- Vi er nødt til at tage det roligt med Vinícius Jr. Han er kun 19 år gammel, men han skal være ambitiøs. Hvis man ikke bliver valgt til truppen, er det fordi, vi har meget vigtige spillere. 

Seneste artikler...

Annonce