Nagelsmann: Real Madrid henvendte sig i 2018

Inden Real Madrid valgte at ansætte Julen Lopetegui, som Zinedine Zidanes afløser i sommeren 2018, havde Florentino Pérez også haft samtaler med Julian Nagelsmann, der går for er være en af de største træner-talenter i europæisk fodbold.

Det har den 32-årige RB Lepzig-træner for nyligt afsløret i et interview, ligesom han også har forklaret, hvorfor han valgte at afvise Los Blancos' henvendelse.

- Det er normalt, hvis Real Madrid ringer, at man tænker over det, indleder Nagelsmann, ifølge marca.com, i et interview med The Independent.

- Til at begynde med overraskede det mig. Jeg tænkte grundigt over det, men jeg havde ikke den rigtige fornemmelse, og derfor tog jeg ikke til Madrid. Hvis man ender i Real Madrid, er det ikke for at bygge på som manager - man skal allerede være den bedste.

- Jeg er ikke den bedste endnu, men min ambition er at blive en af de bedste i fremtiden. Den rolle vil du ikke få tid til at vokse ind i, i Real Madrid eller Barcelona, af medierne, fansene og direktionen. Det handler om sejre i hver kamp, titler og Champions League-trofæer. Hvis man ikke vinder i de klubber, kan man ikke bare sige "men jeg er stadig ung og under udvikling". 

- Det er ikke nemt at planlægge din karriere i fodbold, fordi det er så uforudsigeligt, men er man er nødt til at gøre sit bedste. Det vigtigste er at træffe de rigtige valg, og det er største er nødvendigvis ikke det rigtige. Real Madrid er blandt de største, så min tankegang var "du bliver 31, tager til Real Madrid og hvad skal der ske derfra?".

Sprogbarrieren var også et element, der afholdt Nagelsmann fra at booke en enkeltbillet til den spanske hovedstad.

- En anden ting er, at sprog er meget vigtigt for mig. Jeg kan godt lide at kommunikere og udtrykke mig overfor mine spillere. Og jeg kan ikke spansk endnu.... jeg kan kun sige "hola, qué tal". Det ville være det største skridt, men ikke det rigtige skridt (i min karriere, red.).


Seneste artikler...

Annonce