Jiangsus træner om Bale: Vi var enige med Real Madrid, men de ændrede mening

Jiangsus træner, Cosmin Olaroiu, hævder i et interview med den dubasike avis The National, at den kinesiske klub havde en aftale på plads med Real Madrid om at lande Gareth Bale i sommer.

Real Madrid valgte imidlertid at trække sig fra aftalen i sidste time, og ifølge Olaroiu, skete det blandet andet pga. Los Blancos' dårlige resultater under pre-season, hvor man blandet andet tabte 7-3 til Atlético Madrid.

- En handel var tæt på. Klubben var enige med hans agent (Jonathan Barnett, red.); hans agent var der. Vi blev enige med Real Madrid, men de skiftede mening i den sidste måned af transfervinduet. Jeg ved ikke, hvad der skete, men de tabte nogle træningskampe stort, siger Olaroiu indledende til The National. 

- Først sagde de, at de ville ophæve hans kontrakt, og vi skulle betale hans løn, men pludselig sagde de, at vi skulle betale for transferen også.

- Det ville gå over vores budget at skulle betale transferen og løn, så vi kiggede i stedet for efter en anden spiller. Men jeg ved, med 90% sikkerhed, at der var en aftale på plads om aftenen, og Real Madrid ændrede mening om morgenen - det var ikke os. 

Bale blev i Madrid, hvor han i indeværende sæson blot har spillet 17 kampe, scoret tre mål og lavet to assists, hvilket er katastrofale tal for en spiller, man betaler i dyre domme for at have i truppen.

Seneste artikler...

Annonce