Real Madrid vil igen i år forsøge at afhænde Bale

Ifølge AS planlægger Real Madrid igen i år at forsøge at komme af med Gareth Bale i sommerens transfervindue, men det kan blive endnu sværere end sidste sommer på grund af coronavirussen. Bale fylder 31 i juli, og han tjener 14,5 milioner euro per år med sin kontrakt, der udløber i 2022.

Sidste sommer var waliseren tæt på et skifte til Jiangsu Suning i Kina, men Real Madrid afblæste i sidste ende handlen, da man ikke ønskede at lade ham rejse på en fri transfer. Den kinesiske klub var ellers villige til at gøre Bale til den bedst betalte spiller i verden, og det kan vise sig dyrt, at Real Madrid ikke accepterede transferen.

Bale har siden sidste sommer spillet sin værste sæson i Real Madrid, og sammen med hans skadeshistorik er det ikke noget, der gør det nemmere at finde en ny klub til ham. Coronovirussen påvirker endvidere fodbolden på den måde, at fodboldklubberne vil have færre penge i den kommende periode, og eftersom Bale ikke synes at være villig til at acceptere en lønnedgang, kan det blive svært at finde en klub, der vil betale hans løn.

Ifølge AS kan Real Madrid blive nødt til at betale en del af Bales løn, hvis man ønsker at skille sig af med ham. Waliseren er den bedst betalte spiller i truppen, hvorfor et salg synes nødvendigt, hvis klubben for alvor skal kunne gå efter profilerede stjerner som Kylian Mbappé eller Paul Pogba. En retur til Tottenham eller Premier League generelt synes efterhånden at være udelukket, så Real Madrid skal håbe på en fornyet interesse fra Kina eller fra den amerikanske MLS.

Ifølge Bales agent, Jonathan Barnett, ønsker Bale ikke et skifte væk fra klubben.
- Han elsker klubben og byen, og han har en kontrakt.

Bale forlængede sidste gang sin kontrakt i oktober 2016, hvor interesse fra Manchester United fik Real Madrid til at lægge tre år mere på hans kontrakt, der stod til at udløbe i 2019. Bale havde dengang en betydelig rolle i klubben, men det står i skarp kontrast til nu. Han fik blot et kvarter på banen mod Manchester City, og han har ikke spillet i de sidste tre ligakampe, selvom han var på bænken i to af dem. Bale spiller altså en dyr birolle i klubben, og det kan blive aldeles svært for Real Madrid at komme af med ham.  

Seneste artikler...

Annonce