Syv dilemmaer for Real Madrid op til næste sæson



Selvom coronavirussen for tiden har sat en stopper for afviklingen af fodboldkampe, bliver der stadig lagt planer i klubberne rundt omkring i Europa. MARCA har opstillet syv punkter, som Real Madrid skal tage sig af i løbet af sommeren, og de lyder som følgende:

1) Luka Modric.
Der hersker fortsat tvivl om Modric’ fremtid i Real Madrid, og han skulle efter sigende have et tilbud fra David Beckhams Inter Miami fra den amerikanske MLS. Kroaten har ét år tilbage af sin kontrakt, og han har i de sidste par sæsoner måttet erkende, at hans rolle på holdet ikke er ligeså urørlig, som den før har været. Ifølge MARCA vil klubben acceptere spillerens ønsker, men Modric’ fremtid hænger også sammen med et af de andre punkter, som kommer til at gøre sig gældende over sommeren, nemlig planerne for Martin Ødegaard.

2) Martin Ødegaard.
Den 21-årige nordmand har fået sit gennembrud i spansk fodbold, hvor han i sæsonen har lavet syv mål og otte assists for Real Sociedad på 28 kampe. Ødegaards fremtid synes at være sammenvævet med Modric’ planer, da spilletid er vigtig for nordmandens fortsatte udvikling. Man skal desuden sætte sig til forhandlingsbordet med Real Sociedad, da hans lejekontrakt løber for endnu en sæson i Baskerlandet.

3) Álvaro Odriozola og Achraf Hakimi.
Ligesom tilfældet er med Ødegaard, ønsker klubben at hente Achraf hjem fra leje, men et løfte om spilletid er afgørende for den 21-årige marokkaner. Med Odriozola er situationen en anden, og eftersom det ser ud til, at Zidane er en sikker mand på cheftrænerposten i næste sæson også, er et salg den bedste løsning. Her kan problemet blive at finde en klub, der vil betale op mod de 40 millioner euro, som man brugte på ham i 2018.

4) Luka Jovic.
Der er godt i gang i skriverierne i den spanske presse om et nyt indkøb af en angriber i Real Madrid, og derfor er Jovic’ fremtid i klubben naturligvis i fare. Det kan diskuteres, i hvor høj grad serberen har fået en fair chance for at bevise sit værd for alvor, men i Real Madrid er der som bekendt dybt at falde, og de to sæsonmål har ikke imponeret på ledelsesgangene i klubben. Erling Braut Håland bliver for tiden nævnt som et varmt transferemne i de spanske aviser, og i Real Madrid håber man angiveligt, at Napoli og diverse engelske klubber vil gøre alvor af deres interesse i Jovic.

5) Endnu et målmandsdilemma.
Heldigvis drejer dette punkt sig ikke om Thibaut Courtois’ sikkerhed som førstemålmand, men derimod om rollen som reservekeeper. Andriy Lunin har haft et par uheldige lejeophold, hvorfor man i Real Madrid tvivler på, at han er klar til at blive kørt ind i førsteholdstruppen som reservekeeper i Real Madrid. I stedet spekuleres der i, at man henter Alphonse Areola permanent til klubben som back up for Courtois.

6) Donny van de Beek.
Real Madrid har en mundtlig aftale med Ajax om at skrive under med van de Beek, men man mangler fortsat at slå handlen fast. Transferen afhænger muligvis af, om Zidane igen ønsker at gå efter Paul Pogba i sommerens transfervindue.

7) Dani Ceballos.
Ceballos virker ikke til at have en fremtid i Real Madrid, så længe Zidane står i spidsen for holdet, og eftersom EM er udskudt til 2021, bliver den kommende sæson vigtig for spanieren, hvis han vil med til slutrunden. Der er dog ikke mangel på interesse i Ceballos, og man kan forhåbentlig sælge ham for en god pris, hvis ikke man satser på endnu en udlejning.

Seneste artikler...

Annonce