James Rodríguez rygtes til Premier League

I sommeren 2019 afviste James Rodríguez at skifte til Premier League, men med colombianerens nye situation, kan han blive nødt til at revurdere sine muligheder.

Sidste år var der tre klubber, som blev nævnt som realistiske destinationer for James, nemlig Atlético Madrid, Napoli og Juventus. Sidstnævnte sendte aldrig et bud, men både Atlético og Napoli prøvede ihærdigt at gennemføre en transfer. Carlo Ancelotti var dengang cheftræner i Napoli, og han nærede et stærkt ønske om at hente James, som var en vigtig spiller under den italienske træner, da han var i Real Madrid. Klubbens præsident, Aurelio de Laurentiis, nægtede dog at byde i nærheden af den pris, som Real Madrid forlangte.

En eventuel transfer til Atlético blev gjort sværere, da Real Madrid tabte med 7-3 til dem i sæsonoptakten. Det afskrækkede angiveligt Florentiono Pérez fra at forstærke bysbørnene yderligere og fra at sælge en så populær spiller til rivalerne.

I denne sæson har James blot spillet 13 kampe, og der er ikke længere den samme interesse for ham. I Premier League bliver Arsenal dog fortsat nævnt som interesseret klub, og de sendte også et bud på ham i 2019, som James dog bad sin agent, Jorge Mendes, om at se bort fra, da han ikke ønskede at spille i England. Til sommer kan Arsenal dog vise sig som det varmeste bud på en destination for James, selvom Wolverhampton også har været sat i forbindelse med ham.

Seneste artikler...