Coronavirusen kan forkorte Ødegaards lejeaftale

Aftalen mellem Real Madrid og Real Sociedad er, at Martin Ødegaard tager endnu en sæson på leje i Baskerlandet, men der har allerede været meget skriveri om, at Real Madrid ønsker at hente nordmanden tilbage til sommer. Disse rygter forstærkes blot af den nuværende coronakrise.

Virussen har indflydelse på fodboldklubberne, hvor flere allerede har annonceret, at de skærer ned på lønningerne. Real Madrid var i forvejen på vej imod et transfervindue, hvor der skulle handles, og især på den tyndt besatte midtbane er der brug for forstærkninger. Her kan klubben drage fordel af, at man ikke skal betale for Ødegaard, som har været en af sæsonens bedste spillere i La Liga.

Real Sociedad har et godt forhold til Real Madrid, og de forventer, at aftalen overholdes, men den nuværende situation kan gøre forhandling mellem klubberne nødvendig, da Ødegaard ville være en god og gratis tilføjelse til truppen, muligvis som arvtager for Luka Modric.

Ødegaard er ikke den eneste gratis tilføjelse, som man i Real Madrid ser frem til. Returen af Eden Hazard og Marco Asensio vil nærmest være som nye transfers frem til den kommende sæson, selvom de sandsynligvis begge kan nå at få spilletid, hvis denne sæson genoptages. Hazard er i bedring, men er stadig tidligt i sin genopbygningsfase, mens Asensio allerede var langt i sin genoptræning inden fodbolden blev sat på pause.

Seneste artikler...

Annonce