Iván Zamorano foretrækker Jiménez over Benzema

Wolverhamptons mexicanske angriber, Rául Jiménez, har været flyvende for Nuno Espírito Santos tropper i Premier League i denne sæson, hvor han har banket 13 bolde i rosen i 29 kampe.

Hvis man lægger dette målantal sammen med den 28-årige målrævs scoringer på den europæiske fodboldscene, har han tegnet sig for 22 scoringer i 44 kampe. Herudover står han også noteret for ti oplæg.

Dette har fået den forhenværende Real Madrid-angriber, Iván Zamorano, til at blande sig i den altid interessante og aktuelle angrebsdebat i den spanske hovedstad, hvor Karim Benzema sidder tungt på positionen, som Zinedine Zidanes foretrukne spydspids.

Zamorano, der selv havde en sjette sans for at score mål, hvilket Real Madrid blandt andet fik glæde af med 97 mål i 168 kampe over fire sæsoner, mener således, at Jiménez er mindst lige så god som Los Blancos' franske 9'er, hvis ikke bedre. 

- Raúl har udviklet sig de seneste tre år, og lige nu er han meget moden og klar til at spille i en af de store europæiske klubber. Han har kvaliteterne til at være den startende angriber for alle hold og han burde spille for et bedre hold end Wolverhampton. Hvis Real Madrid vil have, ville det være dumt af ham at sige nej til det tilbud - man kan ikke sige nej til et af de vigtigste hold i verden, siger chileneren, ifølge as.com, og fortsætter:

- Raúl er en spiller, der burde spille Champions League og score mange mål. Jeg synes, at Karim Benzema er en stor fodboldspiller, men Raúl er lige så god eller måske endda bedre end den franske angriber.

Real Madrids franske 9'er har imidlertid heller ikke hvilet på lauerbærrene i indeværende sæson, der i skrivende stund er sat på pause. Således står Benzema noteret for 36 kampe på tværs af alle turneringer, 19 mål og ni oplæg.

Der er florerer store spørgsmålstegn i den spanske hovedstad, når snakken falder på Real Madrids nuværende angrebskonstellation med Mariano, Luka Jovic og Karim Benzema, og derfor føler spansk presse sig også overbevist om, at Jiménez er en angriber, som Zidane har i kikkerten frem mod næste sæson.

Seneste artikler...

Annonce