Lautaro Martínez afviste Real Madrid i en tidlig alder

Lautaro Martínez er en af verdens hotteste angribere i de her dage, og han står højt på sommerens ønskeseddel hos alle de største klubber på den europæiske fodboldscene, herunder Real Madrid og madrilenernes ærkerivaler, Barcelona, der ser ham som den ideelle erstatning for Luis Suárez på den lange bane.

Den 22-årige argentinske angriber er i gang med sin anden sæson i Inter, hvor han står noteret for 16 scoringer i 31 kampe, og hvis man skal Racing Avellanedas præsidents ord for gode varer, så kunne Real Madrid allerede have haft Inters målfarlige angriber på kontrakt, hvis det da ikke var fordi, at en dengang 18-årig Martínez afviste et skifte til den spanske hovedstad.

- Da han var 18 år og en del af ungdomsholdet, afviste Lautaro Real Madrid. De rejste ned for at kigge på ham og tilbød os en lejeaftale med en købsoption for en ikke helt ligegyldig sum. Han afviste dem dog selv, fordi han ville være succesfuld i Racing før han rejste videre. Han blev og var klar i spyttet omkring sine fremtidige mål, erindrer Victor Blanco, ifølge as.com, i et interview med Mundo Deportivo.

I samme interview røbede Blanco også, at Martínez var på blokken i Átletico Madrid, men de kunne heller ikke få argentineren til at skifte væk fra Racing af samme grunde.... han ville opnå succes i den klub, der havde bragt ham frem. 

Martínez nåede at spille 59 kampe for Racing, score 27 gange og lave seks oplæg, inden Inter fik overbevist ham om at skifte til europæisk fodbold i 2018.

Meget kunne imidlertid godt indikere, at Inter blot er en midlertidig station for den målfarlige argentiner, og her er Real Madrid som skrevet en af de mange bejlere, men Floretino Pérez og co. kan godt regne med, at "en ikke helt ligegyldig sum" den her gang er i den tunge millionklasse.

Således går bulletinerne på, at Real Madrid er klar til at betale Martínez' frikøbsklausul, ligesom man skulle være klar til at honorere ham med en høj løn.

Seneste artikler...

Annonce