Ancelotti: Vi kan vinde de 10 kampe

Carlo Ancelotti mødte i dag spansk presse forud for morgendagens kamp mod Granada.

Her kom han ind på følgende emner:

Købet af Danilo:

- Det er et køb af en af de bedste backs i europæisk fodbold, men det bliver til det kommende år. Vi har Carvajal og Arbeloa, på alle store hold er der konkurrence. Det vil ikke påvirke dem, de er koncentrerede om denne sæson.

Er mesterskabet muligt?

- Vi er overbeviste om, at alt fortsat er åbent, men vi har ikke mulighed for at fejle mere, vi er nødt til at vinde de resterende kampe. På holdet er det drømme om det, alle er klar og med stor lyst. Hvis vi sammenligner med sidste år, kommer vi til dette øjeblik i bedre fysisk form, kun Pepe har et lille problem, som vil blive løst meget hurtigt. Vi har mange kampe i april, det er normalt at tænke at man har brug for hele truppen, vi vil forsøge at foretage rotationer, hele truppen vil blive brugt. Hvis Barcelona taber points, er det noget vi ikke kan gøre, vores mål er at vinde ti kampe, det har vi prøvet, det er ikke utopi. Jeg mener, at vi kan gentage det, jeg har tiltro til holdet og til truppen. Jeg har en frisk trup, som er klar til at kæmpe i alle kampe.

Gareth Bale:

- Den sidste kamp, han spillede på hjemmebane, scorede han to mål, mod Barcelona gjorde han det godt. I kampen for Wales gjorde han det godt og pausen har hjulpet ham til at tro mere på sig selv og på andre.

Kampe på Estadio Santiago Bernabéu:

- Alle forstår, at det er et vigtigt øjeblik, hvis vi spiller godt vil tilhængerne hjælpe os, det er vores mål at gentage den kamp, som vi spillede mod Barcelona, som var god.

Chicharito:

- Jeg forstår ham, for i de seneste måneder har der været spillere, som ikke har fået megen spilletid. Det som sker nu, og det har jeg forklaret spillerne, er at jeg får brug for hele truppen. Med disse kampe vil alle blive brugt mere.

Pepe:

- Han er klar om en uge.

Cristiano Ronaldo:

- Messi har gjort det rigtig godt i de seneste to måneder og Cristiano Ronaldo er faldet lidt i niveau, men i de kommende to måneder kommer Cristiano Ronaldo igen i statistikken.

Kampen mod Granada:

- Lige nu er alle kampe lige vigtige. Vi er centrerede om morgendagens kamp, de har forbedret deres spil på det seneste, er farlige, det forbereder vi os på som altid. Med den ansvarlighed, at vi ikke må fejle.

Liga 2007 (hvor Real Madrid indhentede Barcelona og vandt mesterskabet på sidste spilledag, red.)

- Vi har ikke snakket om fortiden.

Alle kan få en plads til CL-kampene?

- Kampen mod Atlético Madrid er for langt væk, vi skal koncentrere os om denne uge. Ved at spille godt i denne uge, hjælper vi os selv med at tanke selvtillid til kampen mod Atlético Madrid.

James Rodríguez:

- Han starter inde. Han har det godt. I morgen giver jeg pause til Khedira og Carvajal. Isco er ude med karantæne og resten er til disposition.

Seneste artikler...

Annonce