Florentino Pérez: Benzema/Mbappé-duo? I fodbold er alt muligt.

Florentino Pérez deltog i går i programmet Team Duga, som ledes af den tidligere professionelle franske spiller Christophe Dugarry på franske Radio Montecarlo.

Her blev Karim Benzema interviewet og undervejs fik man også en kommentar fra Real Madrid-præsidenten, som blev spurgt ind til Benzema og Real Madrids hold og her sagde Pérez:

- Jeg er rigtig tilfreds, vi ligger nr. 1 i LaLiga, vi er i kvartfinalen i Champions League, så jeg er meget glad. Om Karim? For mig er han den bedste 9er i verden. Han spiller rigtig godt og det er svært at finde spillere som ham. Hvis det stod til mig lige nu, så skulle han spille i Real Madrid resten af karrieren. Men vi snakker ikke om det i øjeblikket.

Florentino Pérez blev også bedt om at kommentere på rygterne om Monacos Kylian Mbappé og om han kunne forestille sig en fransk angrebsduo Mbappé/Benzema. Her sagde Pérez:

- Alt er muligt i fodbold, men jeg vil godt lige sige: Vi snakker ikke om spillere, som ikke er i Real Madrid. Han er god, men vi tænker kun på LaLiga og Champions League.

Endelig blev Florentino Pérez også spurgt om Benzema og det franske landshold:

- For mig er han den bedste spiller i Frankrig, mere kan jeg ikke sige.

Seneste artikler...

Annonce