Det sagde de efter Sevilla-kampen, 37. spillerunde

Som vanligt følger vi dagen derpå op på de kommentarer, som er kommet efter kampen.

Marco Asensio:

- Vi spillede en stor kamp og er glade for at have vundet en finale, nu mangler der to. Vi skal vinde på onsdag, for der er ikke mange kampe tilbage og vi kan ikke regne med andre. Mit mål før sæsonen var at spille så meget som muligt, men jeg må takke Zidane for den tillid, han har vist mig. Jeg vidste, at han ville regne med mig og jeg har arbejdet for at spille mest muligt og vise mit spil.

Keylor Navas:

- Vi er et hold, som bevarer roen og ved, hvad der fortsat mangler. Vi er på rette vej, det er vi klar over, men vi må ikke blive magelige. Indtil videre har vi ikke vundet noget. Jeg tager min fremtid roligt, jeg forsøger at nyde det. Jeg føler mig privilegeret over at være her og jeg forsøger at være så professionel som muligt på og uden for banen. Jeg går på banen for at give alt for mit hold. Jeg er bevidst om, hvor jeg er og hvad jeg skal gøre og det er det, som motiverer mig hver dag.

Nacho:

- Mit mål drejer sig om tiendedele af et sekund. Jeg så, at alle var ufokuserede og midt i denne ubeslutsomhed var jeg den, som var mest klar. Nu er der en finale mindre, men mangler fortsat to. Vi har en meget vigtig uge foran os med de to kampe, som vi spiller, men sådan har det været hele året og holdet er klar. Fra sæsonens start havde jeg ikke regnet med at skulle spille så mange kampe, men det er altid specielt at tage denne trøje på. I år går tingene godt og den bedste måde at slutte det på, ville være med en titel. Jeg forstår ikke mit gule kort og jeg håber, at det bliver annulleret. Det var en mærkelig handling.

Mateo Kovacic:

- Det var en finale mere og nu mangler vi blot at vinde to. Det er rigtigt, at vi måtte kæmpe for det, men i fodbold er det normalt. Det vigtige er, at vi vinder og at vi er på rette vej. Vi tager en kamp ad gangen. Vi tænker aldrig længere frem. På onsdag skal vi vinde.

Zinedine Zidane:

- Det er ikke nemt at vinde mesterskabet, men hver dag kommer vi tættere på. Der mangler to kampe og vi vil forsøge at fortsætte linjen. I dag fik vi en fortjent sejr og kom godt fra start. Og så var Keylor rigtig god, mens indskiftningerne fik skabt balance. Det er den uendelige historie med de tabte mesterskaber på Tenerife, men netop derfor skal vi fortsætte som nu. Vi mangler det sværeste og indtil det sidste minut vil vi kæmpe. Vi vil være positive frem til det sidste og spillerne er i rigtig god fysisk form.

Emilio Butragueño:

- En meget vigtig sejr og nu skal onsdagens kamp forberedes rigtig godt. I dag kom vi hurtigt i gang med at score mål og Nachos scoring viser holdets koncentration i spillet, at man tænker på kampen og udnytter de muligheder, som opstår. Efter 2-0 kom der en fase, hvor Sevilla kom frem til chancer og i anden halvleg får de reduceret. Vi havde næsten ingen chancer i den periode og så dukker Guldbold-vinderen op og laver et fantastisk mål, som kun få kan lave det. Vi er meget respektfulde omkring dommerne, men jeg mener ikke at Nacho gjorde noget. Det overraskede mig.

Sampaoli, Sevilla:

- Jeg blev overrasket ved den første scoring, men da jeg ikke så det, kan jeg ikke kommentere på det. I kampens videre forløb er slutresultatet for voldsomt. Vi havde 6 meget store chancer i første halvleg, som vi ikke får scoret på. Jeg har ikke snakket om dommerne hele sæsonen. De er en del af spillet, nogen gange har de ret og andre gange tager de fejl.

Michael Krohn-Dehli, Sevilla:

- Jeg er rigtig glad. Efter at have været ude i et år. Det var en svær kamp og at komme ind på denne måde i sidste øjeblik, men jeg er meget glad. Jeg var meget klar til kampen. Der var ikke noget, som gjorde at jeg ikke kunne deltage i den. Jeg har trænet fuldt igennem i to måneder og var meget sikker i samspillet med holdkammeraterne.

Vitolo, Sevilla:

- I første halvleg havde vi mange chancer og vi manglede bare at score på dem. De scorede hver gang de kom til afslutning. Men vi tager glade herfra, for næste år er vi med i CL. De er meget farlige på kontra og ved hvert boldtab udnyttede de det. Da vi var bedst ved stillingen 2-1 kom deres tredje mål og det ødelagde os. Men jeg tager herfra med fornemmelsen af, at vi kæmpede for det.

Stevan Jovetic, Sevilla:

- Vi fortjente meget mere. Resultatet fortæller ikke sandheden. Tillykke til dem, fordi de udnyttede mulighederne, sådan er fodbold, men jeg synes at vi spillede en god kamp. Frisparket kan vi ikke ændre på, sket er sket, men vi forsøgte at få opstillet en mur, men forstod åbenbart ikke dommeren ret godt og jeg ved ikke rigtig, hvad der skete.

Seneste artikler...

Annonce