Varane: Cristiano, Ramos og Marcelo har skabt den gode atmosfære

Raphaël Varane er på forsiden af det seneste nummer af France Football og her fortæller han i et interview om livet i Real Madrid netop nu.

Han kommer ind på følgende emner:

Tre CL-titler i en alder af 24 år (efter at have nævnt flere spillere, som aldrig har vundet titlen):

- Det er rigtigt, at spillere med deres renommé aldrig har vundet CL, men derimod kan jeg aldrig tænke, at mit navn skal stå sammen med navne som Buffon, Maradona, Ibrahimovic og Ronaldo Nazario. De er de største. Jeg har stadig masser af tid foran mig.

Du har overgået Maldini i hvor hurtigt, du har opnået de tre CL-titler:

- Rekorder er ikke en besættelse for mig, selv om det er et signal om, at jeg gør mit arbejde rigtig godt.

Atmosfæren i omklædningsrummet:

- Cristiano, Ramos og Marcelo er dem, som h ar skabt denne afgørende vinder-atmosfære, som truppen gennemlever i øjeblikket. Vi har forstået ideen og vi har glemt den på noget tidspunkt i sæsonen. Jeg mener, at det har været grunden til holdets succes.

Zidane:

- Zidanes succes har været at vide, hvornår han skulle give ro til truppen og ikke ændre sine funktioner i forhold til det, der er sket i løbet af året. Han er karakteriseret ved sin oprigtighed og sin rolighed. Vi er sikre på hans styrke og også på vores egne. Han videregiver denne sikkerhed og denne tillid, som man altid har brug for. Med ham på bænken har der været en sand harmoni på holdet. Han har forstået at regne med os alle og altid have stor nærhed for alle i truppen. Han snakker ikke meget, men når han gør, så lytter alle. Zidane er en meget karismatisk type. Han har nogen gange en særlig måde at komme igennem med små ting på en meget diskret måde og det kan jeg godt lide. Han er ikke ekstrovært, men han ved hvordan han skal give sine beskeder, så de altid når det rette sted hen og giver ham den effekt, han ønsker.

Zidanes stil:

- Det er klart, at hans stil i sammenligning med Mourinho er anderledes. Det er to meget forskellige trænere.

Om sin egen karriere:

- Billedet af mig som ung spiller er forbi. Den etape er slut for mig. Nu ser jeg mig som en moden spiller, som har vundet næsten alt og ønsker at fortsætte med at vinde for at udbygge min titel-række endnu mere.

Seneste artikler...

Annonce