Florentino Pérez: Hvis Mbappé kommer, hvem skal så ud?

Florentino Pérez blev i går interviewet af Juanma Rodríguez i programmet El Primer Palo på esRadio og selv om vi for nylig har bragt et større interview med Real Madrid-præsidenten, så er der alligevel så meget nyt i denne, at vi har valgt at oversætte den til jer også.

Ronaldo:

- Cristiano Ronaldo har kontrakt med Real Madrid og vi er glade for ham. Det vi ved er, at det ser ud til at en landsholdskollega har sagt, at han er rigtig vred og ønsker at rejse. Jeg har ikke snakket med ham og jeg giver heller ikke meget for det. Det eneste der er at gøre er at vente. Han er helt sikkert skuffet, for han er en ærlig person, som ønsker at opfylde alle sine forpligtelser. Der er mange folk, som ønsker at skade ham, men jeg er overbevist om, at han fortsætter.

Mbappé:

- Man må ikke glemme, hvad der skete med Pogba. Om ham blev der også sagt, at vi var nødt til at købe ham. Mbappé er meget ung og en meget dygtig spiller. Jeg kan lide alle gode spillere, men truppen er på 24 spillere og der kan kun spille 11. Der er mange gode spillere, som jeg kan lide og som der ikke er plads til. Det vi gør, gør vi på den bedst mulige måde. Lige nu har vi verdens bedste trup, som vi har bevist. Spillerne skal have en plads og det så jeg ikke i sidste sæson med Pogba. Zidane har et tæt forhold til spilleren, fordi han har fulgt ham gennem flere år, akkurat som med Varane. Men der er meget få 18-årige, som kan spille i Real Madrid. Man skal have tålmodighed. Hvis vi henter Mbappé, hvem skal så væk?

Theo og Ceballos:

- I forhold til Theo snakker vi med Atlético Madrid og vi forventer en snarlig aftale. Ceballos? Vi har en meget klar sportslig strategi orienteret mod unge spillere, selv om ikke alle kommer til at spille her.

Zidane:

- Han fortsætter helt sikkert og det første vi vil gøre er at forlænge med ham, det er den første præsentation, vi giver. Ingen kender klubben og truppen bedre end ham. Det er en værdi, han har over alle andre og som har givet ham triumfen.

Guti:

- Hvis han fortsætter sådan, kan han helt sikker blive førsteholds-træner i fremtiden.

Aftale om Sandro (Málaga-spillere, red.):

- Det er første gang, at jeg hører det.

Morata:

- Jeg mener ikke, at der er forhandlinger med Manchester United og det er ikke rigtigt, at der er en aftale. Vi er ikke ude af juni og frem til den 31. august er der tid. Vi gør hvad der er bedst, men Real Madrid er ikke en sælgende klub.

Marcos Llorente:

- Jeg regner med, at Llorente fortsætter hos os, men det er trænerens afgørelse. Problemet er, at alle er gode og alle ønsker at spille. Men med Zidanes rotationer bliver der muligheder for flere spillere og det giver os forventning om, at vi kan hente flere spillere.

Arbeloa:

- Vi kigger på, hvor han kan hjælpe os, alle ved at jeg har en stor kærlighed til ham og han har alle de værdier, som vi står for.

Seneste artikler...

Annonce