Navas: Jeg vil vinde mere sølvtøj med Real Madrid

Keylor Navas er glad i Real Madrid. Ja, han udtaler sågar, at han er lykkelig i verdens største klub. 

Real Madrids costaricanske målmand, Keylor Navas, snakkede i forgårs med de fremmødte medier forud for madrilenernes syvende træningspas på amerikansk jord. Her startede han ud med at snakke lidt om sin begejstring for at repræsentere Kongeklubben:

- Jeg er lykkelig i denne fantastiske klub. Jeg erindrer stadig min præsentation sammen med præsidenten med alle Champions League-trofæerne i baggrunden - det er et billede, der forbliver på nethinden. Klubben har en enestående historie, hvilket er meget specielt at være en del af, men jeg har stadig en ambition om at vinde mere sølvtøj med Real Madrid. 

- Når man skifter til verdens største fodboldklub, går man naturligvis med en drøm om at skrive sig ind i historiebøgerne. Mine drømme er intakte - jeg vil fortsætte med at vinde sølvtøj. Sidste sæson var god, og den vil blive svær at toppe, men vi ser virkelig frem mod udfordringen, da vores mål er at vinde alle turneringerne, som vi er med i.

Keylor Navas deler vandene på Santiago Bernabéu og costaricaneren var da også flere gange i vælten i sidste sæson, da han ved flere lejligheder var nær ved at koste Real Madrid point med besynderlige målmandsdrop; Navas reflekterer her over kritikken:

- Fortiden er bag os, men jeg forsøgte at give mig selv 100% sidste sæson og min ambition er at rykke mig endnu mere den kommende sæson. Jeg er ydmyg og bevarer begge ben på jorden. Jeg har et mål om flere titler og flere fejringer med fansene, hvilket er vigtigere for mig end en fejl eller en smule kritik, som alligevel ikke vil stoppe mig fra at fortsætte. 

Real Madrid-målmanden havde også et par ord at sætte på Danilo, der ligner en mand på vej ud af svingdøren i den spanske hovedstadsklub:

- Jeg synes ikke, at han virker nervøs eller ligner en, der er ved at forlade klubben. Han ønsker, ligesom alle os andre, at blive i Real Madrid. Han virker glad. 

Seneste artikler...

Annonce