Kampprogrammet for La Liga 17/18 offentliggjort

Fredag ved middagstid blev Real Madrids del af kampprogrammet for den nye 17/18-sæson i La Liga offentliggjort, og Madridista.dk bringer her de vigtigste datoer, så man ved, hvornår man skal melde sig syg til familiefødselsdagen eller vennens bryllup.

Real Madrids titelforsvar vil tage sin begyndelse ude mod Deportivo La Coruna i første runde, som bliver spillet mellem d. 18-20 august. Der spilles to runder, før der fløjtes til landskampspause, hvor VM-billetterne står på spil. 

Vigtige datoer:
1. runde: Deportivo - Real Madrid
12. runde (19 november): Atletico Madrid - Real Madrid 
17. runde (20 december): Real Madrid - FC Barcelona 
31. runde (8 april): Real Madrid - Atletico Madrid
36. runde (5 maj): FC Barcelona - Real Madrid
38. runde (20 maj): Villarreal - Real Madrid
Barcelona slutter herudover sæsonen af hjemme mod Real Sociedad.

Er Real Madrid med, hvilket vi forventer, i Champions League i de helt afgørende faser, så kan Kongeklubben forvente en hård periode i slutningen af sæsonen. De sidste 6 kampe hedder således Athletic Bilbao (hj), Sevilla (ude), Leganes (hj), Barcelona (ude), Celta Vigo (hj) og Villarreal (ude).

Til de fodboldromantikere der tror, at kampprogrammet genereres helt tilfældigt må blive skuffede. Første spilledag trækkes der lod om - resten generes elektronisk efterfølgende. AS skriver, at der er en logoritme i den elektroniske lodtrækning, der gør, at El Clasico automatisk ikke bliver lagt i starten af sæsonen, men længere inde i kampprogrammet.

Kamp-program 2017/18

 

Seneste artikler...

Annonce