Pérez og Bartomeu fik alvorsord med fodboldforbund

Real Madrid udnyttede gårsdagens returkamp i den spanske Super Cup til at få sig en alvors-snak med det spanske fodboldforbund om udvisningen af Cristiano Ronaldo, som åbenlyst blev offer for en fejlkendelse, da han modtog sit andet gule kort.

Efterfølgende viste den spanske appel-komité mangel på professionalisme, da man nægtede at omstøde den dom, som alle kunne se var forkert. Og som om at det ikke var nok, fortsatte den spanske dommer-komité tåbelighederne, da man bekendtgjorde, at man ville indlede en straffesag mod Zinedine Zidane for at have sagt, at ”der er noget i gære” om den hårde karantænestraf til Cristiano Ronaldo.

Ved den officielle klubmiddag for de to klubbers bestyrelser var også repræsentanter for det spanske fodboldforbund med og her fik man en åben og direkte dialog om dommerstanden og systemet omkring dommer-påsætning til de forskellige kampe.

Efterfølgende sagde medlemmer af fodboldforbundet angiveligt til spansk presse, at man håbede at få bedre tilstande med Villars fratræden som præsident efter at han har været varetægts-fængslet for forsøg på korruption.

Seneste artikler...

Annonce