Lykkelig Carvajal forlængede sin kontrakt

Det var en tydeligt stolt Dani Carvajal, som i dag som den tredje spiller inden for kort tid, kunne forlænge sin kontrakt frem til 2022.

 

Den stærke spanske højreback har været i Real Madrid siden han var 10 år, bortset fra en kort afstikker til tyske Leverkusen, som han rejste til for at blive modnet og klargjort til at vende tilbage og siden har han bare imponeret.

 

Ved dagens kontrakt-forlængelse udtrykte Carvajal da også stolthed over udsigten til flere år i Real Madrid:

 

- Real Madrid er en del af mit liv, det er at få en drøm opfyldt at forlænge kontrakten og jeg er klubben meget taknemmelig. Det er endnu en stor dag i mit liv at forlænge kontrakten med mit livs klub, som er min families klub. Jeg ønsker at vinde det hele. I 2022 forventer jeg at have vundet det maksimalt opnåelige antal tilter og træde ind i Real Madrids historie og det tror jeg at denne generation vil opnå. Min klausul er nu høj for at forhindre nogen klubber i at fjerne mig herfra.

 

På samme vis var Emilio Butragueño stolt over kontraktforlængelsen. Han sagde:

 

- Du er et symbol på alt det, som vores ungdom repræsenterer. Den dreng, som tog det første spadestik til det nye Ciudad Deportiva havde en drøm og nu er du her og du har vundet alt. Du er et eksempel for alle de børn, som træner i dag, vi er lykkelige for denne kontraktforlængelse.

Seneste artikler...

Annonce