Efter Real Madrid - Betis, 5. spillerunde LaLiga

Vi er klar med vores kommentarer efter gårsdagens nederlag.

1) Det gjorde Real Madrid godt
Christian: Trækker man lige vejret en gang og lader skuffelsen ligge, så gjorde RM faktisk mange ting godt. Man kreerede chancer hele kampen igennem. Flere spillere bød ind med sukkerbolde, og de første 70min formåede man både at spille på indlæg, kontra og stikninger.
Christian: I store perioder sad vi tungt på spillet og dominerede bolden.
Jesper: Real Madrid producerer stadig masser af chancer og i perioder også ganske flot spil og det gør at nervøsiteten over at være 7 points bagud efter 5 runder er ret begrænset. Det er trods alt en del af spillet, som er relativt let at arbejde med.
Jan: Holdet var i fin kontrol (med undtagelse af nogle sekvenser i indledningen og slutningen af kampen hvor koncentrationen svigtede) og de formåede at skabe en masse chancer. På alle andre dage gjorde de nok til at sikre sig tre point, momentum er der bare ikke for tiden. Kort sagt, så gjorde de meget godt, men udfaldet var desværre ikke derefter.

2) Det gjorde Real Madrid skidt
Christian: Man scorede ikke. Og for mig er det ubegribeligt med de chancer. Man var uskarp og uheldig foran mål, og så slog de bærende kræfter på holdet ikke til. Sidste år var kampen blevet vundet til sidst. I år er der et slør af et kompleks over spillerne, som om der mangler noget mentalt - ikke fysisk!
Christian: Der bliver ikke varieret nok i spillet, hvilket smitter af på den manglende skarphed foran mål.
Jesper: Til slut manglede der ro og overblik og det hele blev alt for hektisk og her virker det til, at Real Madrid er blevet en anelse mere urutinerede i forhold til sidste sæson.
Jan: Det er svært at pege på noget der var decideret skidt. De dominerede og de skabte nok chancer. Nok engang kniber det dog med den sidste skarphed (og det sidste held). Ronaldo alene havde vel lige over 10 skud på mål. Skidt er resultatet og de mange brændter chancer. Som Van Nistelrooy sagde, så er mål ligesom ketchup. Man prøver og prøver, uden der kommer noget ud af det. Og når det så endelig kommer, så kommer det hele på én gang. Lige nu kommer der ikke nok ud af det for Zidanes tropper.

3) Kampens spiller
Christian: Modric. Manden var jo sådan set ret så god, spillede med et drive, en kreativitet og en vilje. At han blev skiftet ud var en latterlig disposition, for det var netop hans alsidighed og mentalitet, man manglede til sidst.
Christian: Modric. Den eneste som virkelig bragte noget energi.
Jesper: Jeg går også med den kroatiske troldmand, som forsøgte at vise vejen.
Jan: Kan man også vælge tidligere Real Madrid-spillere? I så fald, Antonio Adán. Han stod en fantastisk kamp. Skal jeg gå med en af de nuværende Real Madrid-spillere, så må Varane og Modric deles om den. Varane står igen solidt og Modric leverer igen en fin kamp.

4) Kampens badebold
Christian: Carvajal. Det er mig en gåde, at man kan falde så meget i niveau. Han modtager 3 vanvittige stikninger, men alle mister han ved en dårlig førstegangsberøring. Alle gange var der en sulten Ronaldo ved bagerste stolpe.
Christian: Carvajal. Sørgelig indsats fra en back som ellers tidligere har haft et højt bundniveau.
Jesper: I et stykke tid stod der Isco på min seddel, men når man formår at skabe en farlig chance til modstanderen på et indkast, så tipper det over på Carvajal igen. På redaktionen snakkede vi under kampen om, at han var en ny Santiago Solari, som blev en hån efter kontraktforlængelsen……men Carvajal var nu elendig før den nye kontrakt også. Op på hesten igen, Carvajal, lige nu er du skrækkelig at se på.
Jan: Det er efterhånden for nemt at kaste den over til Carvajal. 21 chancer og 12 hjørnespark med nul mål til følge. Badebolden går til den kollektive mangel på skarphed, særligt Ronaldo som burde have scoret mindst to kasser.

5) Kampens detalje
Christian: Bales forsøg med hælen burde få hæderen, for det var jo en verdensklasse-beslutning. Mit valg går dog på Adán, som jo trods alt er lidt en RM-spiller... Han stod sit livs bedste kamp. Havde han blot spillet til sit vanlige niveau, så var kampen endt 4-0.
Christian: Bales hælafslutning. Kreativt, med power og iderigt. Alt hvad man vil ønske at se mere fra waliseren.
Jesper: Efter fire dage i skyggen var Cristiano Ronaldo tilbage og det var med forventningen om flere mål. Helt surrealistisk, at det netop skulle blive i denne kamp, at vores scoringsrekord fik en ende. José Mourinho havde måske ret, da han gjorde Adán til førstemålmand ????
Jan: Jeg må også gå med Bales hælafslutning. Rundens hidtil bedste mål (som vel at mærke ikke blevet scoret).

 



Kampfakta:
Real Madrid – Betis 0-1 (0-0)
0-1 Sanabria (94.)

Dommer: Mateu Lahoz


Gule kort: Tello, Mandi, Feddal (Betis)

Røde kort: Ingen.


Real Madrids hold: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo (Lucas, Vázquez, 72. min.), Casemiro, Kroos, Modric (Mayoral, 72. min.), Isco (Asensio, 67. min.), Bale, Cristiano Ronaldo.


Betis hold: Adán, Barragán, Mandi, Feddal, Durmisi, Javi García, Camarasa (Guardado,44. Min.), Fabián Ruíz (Joaquín, 80. min.), Francis (Boudebouz, 61. min.) Tello, Sanabria.

 


Statistik:
Boldbesiddelse: 60%-40%
Skud på mål: 27-12
Off side: 0-4
Vundne dueller: 48%-52%
Vundne luftdueller: 46%-54%
Hjørnespark: 12-3
Gule kort: 0-3
Røde kort: 0-0
Straffespark: 0-0
Afleveringer: 555-389
Vellykkede afleveringer: 87%-82%
Indlæg: 46-8
Frispark: 13-11

 

Seneste artikler...

Annonce