Det sagde de efter Betis-kampen

Vi har samlet op på enkelte udtalelser fra i går, hvor der ser ud til at være bred enighed i den madrilenske trup om, at man skal stå sammen for at få vendt skuden - sæsonen er trods alt stadig ung.

Zinedine Zidane, Real Madrid:

- Bolden ville bare ikke ind. Vi skabte 26 eller 27 chancer, men alligevel scorede vi ikke. Det var ikke en stor kamp, men vi spillede heller ikke dårligt. Hvis vi havde scoret, havde det været en helt anden kamp. Sidst år vandt vi kampe, som vi måske ikke burde vinde, men i år ser det ud til at være det omvendte billede.

- Sæsonen er kun lige begyndt. Der er mange kampe tilbage. Derfor skal vi bevare roen og fokus. Vi syv point bagefter, men vi vil arbejde hårdt for at indhente det tabte. 

Sergio Ramos, Real Madrid:

- Det var ikke en af vores bedste dage foran kassen. Vi spillede ikke god fodbold, men vi skabte mange chancer. Vi havde store chancer kampen igennem. Det er svært at score det første mål i kampe som disse og det nogle gange vil bolden bare ikke ind. Holdet gjorde sit bedste; vi skabte chancer, mange af dem var 100% chancer, som vi på en hver anden dag ville have scoret på. 

- Vi skal bevare roen, da der er mange kampe og point tilbage at spille om. Vi har før vendt store forspring til egen fordel. Det vigtigste er, at vi står sammen, det er nøglen til succes.

Marcelo, Real Madrid:

- Vi pressede på for at score det afgørende mål, men det kostede i sidste ende tre point. Vi har rigeligt med tid til at forbedre os i og vi er før kommet godt ud af svære situationer. Adán stod en fantastisk kamp og havde et par vigtige redninger.

- Jeg synes, at vi var det bedre hold på banen, vi dominerede bolden og havde flere skud på mål, men det er lige meget, da det er resultatet, der tæller. Jeg vil hellere spille dårligt og vinde. 

- Sidste år havde vi marginalerne med os og vandt de tætte kamp, og i år ser dette ud til at være omvendt. Det sker, men der er ingen grund til bekymring.

Casemiro, Real Madrid:

- Vi kæmpede, arbejdede hårdt og skabte mange chancer og disse ting vil jeg tage med fra kampen. Fodbold er uforudsigeligt og nogle gange går bolden bare ikke ind. Vi skal ikke bekymre os om Barcelonas nuværende forspring. Det vigtigste for os nu er at fortsætte med at forbedre os og bevare fokus.

Isco, Real Madrid:

- Det virker som, at det svære for os at konvertere vores chancer på hjemmebane. Adán stod selvfølgelig en stor kamp. Vi satsede hele butikken for at score det afgørende mål, men endte i stedet for med at indkassere et i eget net. Det går ikke så godt lige nu, som i sidste sæson, men sæsonen er kun lige skudt i gang og der er masser tid til at indhente det tabte i. Det vigtigste for os er at stå sammen, når vi møder modgang.

Seneste artikler...

Annonce