Benzema: Jeg er stolt over min karriere i Real Madrid

Karim Benzema forlængede i dag sin kontrakt med Real Madrid med yderligere to sæsoner, så den nu løber frem til 2021.

Og det var en tydeligt glad franskmand, som efter 8 sæsoner i Real Madrid kan se frem til at få minimum fire år mere i klubben.

På dagens pressemøde lagde Emilio Butragueño ud med at sige følgende:

- Du er allerede en del af Real Madrids historie. Du kom i 2009 og i 8 sæsoner har du scoret 181 mål (næsten 23 mål i snit pr. sæson, red.). Du er den 8. mest scorende i vores historie og den 4. mest scorende Real Madrid-spiller i Champions League. Her i din drømmeklub har du vundet 14 titler. Vi er meget glade for denne kontraktforlængelse og vi vil ønske dig alt det bedste. Og lykønske dig, fordi dette er en ekstraordinær nyhed.

 



Herefter fik Karim Benzema lov til at svare på spørgsmål og Madridista.dk bringer et udpluk her:

Hvordan har du det og hvad betyder forlængelsen for dig?
- Jeg er rigtig glad. Når jeg ser tilbage, så er tiden gået meget hurtigt. Jeg er meget stolt over min karriere i Real Madrid. Jeg vil fortsætte med at arbejde for at vinde titler, for jeg er i den bedste klub i verden. Jeg ønsker altid at vinde titler. Derfor lægger jeg hver dag masser af arbejde i at være på toppen i Real Madrid. Forlængelsen betyder meget. Jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte min karriere i Real Madrid, fordi det er den bedste klub i verden. Det er svært at være her, fordi alle kræver det maksimale. Der er kritik, men vi skal hele tiden videre, fordi vi ved at vi gør et stort stykke arbejde.

Er Real Madrid som en anden familie for dig?
- Ja, det har været som en familie for mig i mine svære stunder. Når jeg har haft problemer har de hjulpet mig. Men det er også klart, at er man ikke god, så får man ikke lov til at blive her længe. Jeg har hele tiden følt alles støtte og alle har været ærlige og det gør at jeg føler mig rigtig godt tilpas her.

Mangel på mål?
- Det afhænger af, hvordan du ser fodbold. En angriber er ikke kun mål. Du skal deltage, give plads, lægge op…Jeg forstår kritikken, men jeg har et andet syn på fodbold. Jeg vil gerne lave flere mål, klart, men det vigtige er holdet og man er nødt til at gøre andre ting også. En moderne frontangriber skal kunne aflevere, bevæge sig rigtigt, lave mål og assists.

Seneste artikler...

Annonce