Inden Alavés - Real Madrid, 6. spillerunde LaLiga

Vores redaktion har lavet denne optakt til jer.

 

Dine forventninger til kampen:
Andreas: Nu er det på udebane, og dermed burde nerver ikke være et problem, som Isco påstår det er på Bernabéu. De sidste 10 indbyrdes kampe med Alaves har giver ni sejre og én uafgjort, så Alaves er et hold Real har det godt med. Som Real fan kan man synes, at sæsonen er startet forfærdeligt, men det er trods alt gået bedre end morgendagens modstander fra Baskerlandet. 0 point, 0 mål scoret og 8 indkasseret. Det skal simpelthen være en sejr for de hvidklædte i morgen, hvis man fortsat skal drømme om 6 trofæer denne sæson.
Christian: Vi er jo åbenbart et mega godt udebanehold (modsat på hjemmebane), så jeg forventer det samme som mod Real Sociedad. Hurtige pasninger, aggressivitet og angrebsvilje. Skaber vi bare halvt så mange chancer som mod Betis, så vinder vi også komfortabelt mod ligaens bund.
Daniel: Det store tema: Trodsreaktion! Det er ikke kun et ord, jeg slynger ud qua derouten mod Betis, men snarere qua den forfærdelige sæsonstart. Nuvel, Real Madrid har spillet sig frem til et overflod af chancer, men kynismen og- eller koncentrationen har manglet på den sidste afgørende aktion. Det ser jeg gerne forandret mod Alaves, der, ligesom alle andre hold, sagtens kan volde Real Madrid problemer på en go' dag. Det har dog set godt ud på udebane, hvor særligt kontramaskinen har virket velsmurt, og mon ikke Real Madrids generelle gode tag på Alaves også kommer til udtryk på grønsværen i morgendagens kamp.

Hvad skal der holdes særligt øje med hos modstanderen:
Andreas: Alaves har flere kendinge for de fleste folk. Den mest omtalte i disse dage, er Enzo Zidane, som skal prøve den specielle situation at stå over for sin far. Enzo er ikke blevet fast mand hos Alaves endnu, men har fået et par indhop, hvor man kan håbe at se ham. Alvaro Medran (Tidl. Castilla spiller) og Bojan Krkic (Tidl. Barcelona spiller) har været forholdsvist fast inventar på Alaves holdet i sæsonstarten og er to spillere jeg vil glæde mig til at se. Særligt Bojan, som i sin tid blev udskreget til Messis afløser, bliver interessant at følge.
Christian: Alaves har lavet en forfærdelig stor udskiftning i truppen siden sidste år, hvor man var årets overraskelse og var et stærkt organiseret hold, der nåede helt i Copa-finalen. Der har været vand gennem åen siden dengang, men der alligevel nogle spillere, som der skal holdes øje med. Mest iøjenfaldende for mig er nok Munir, som aldrig slog igennem i Barca, men som under visse omstændigheder kan være ganske fin.
Daniel: Det har haltet for Alaves denne sæson, akkurat som for Real Madrid. Derfor et det et sultent og veloplagt mandskab, som Real Madrid kommer til at stå over for, hvilket i kampens indledning bliver den sværeste udfordring. De har et par OK navne på papiret, men spørgsmålet er, hvordan disse kommer til at fungere kollektivt mod Real Madrid.

Dit råd til Zinedine Zidane:
Andreas: Jeg går ud fra at Ronaldo og Bale ligger på top fra start. Jeg ville nok foretrække at gemme Bale som et es i ærmet, hvis det skulle brænde på til sidst. Det ville give muligheden for at stille med 5 pasningsstærke midtbanespillere bag ved Cristiano, samtidigt med at have en reel offensiv trussel at skyde med hvis det blev nødvendigt, i modsætning til den hovedløse satsning mod Betis, hvor man droppede venstrebacken og nærmest spillede med 2 forsvarer til sidst, hvilket kostede et point.
Carvajal og Marcelo har bestemt ikke haft deres bedste sæsonstart, men drop endelig ikke vores backs, hvis vi skal satse. De er altafgørende for at skabe overtalssituationer på fløjen.
Christian: Jeg havde ondt af Bale, der hverken fik tegnet sig for en assist eller et mål mod Betis, selvom chancerne var der. Det samme kan siges om Ronaldo. Mit råd er at skabe de bedste forudsætninger for at lave en vaskeægte afklapsning, så selvtilliden rent offensivt kommer tilbage. Asensio skal derfor også starte. Dertil ville jeg give Carvajal en tur på bænken. Om det er Achraf eller Nacho, der erstatter ham, er sgu ligegyldigt.
Daniel: Måske Zidane skulle overveje at fortælle sine spillere om det intensitetsniveau han bliver ved med at bjæffe om på diverse pressemøder. Jeg mangler i hvert fald at se dette effektueret på grønsværen. Og så ville det klæde Real Madrids midtbane at søge Bale langt mere i dybden, når waliseren foretager sin mange fremragende løb.

 



Alavés´ forventede hold: Pacheco, Vigaray, Duarte, Maripán, Ely, Gómez, Burgui, Torres, Manu García, Medrán, Munir.

Skader: Laguardia, Hernández, Galilea.
Karantæner: Ingen.

Real Madrids forventede hold: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Casemiro, Modric, Ceballos, Asensio, Bale, Cristiano Ronaldo.

Skader: Marcelo, Theo, Kovacic, Benzema.
Karantæner: Ingen.

Seneste artikler...

Annonce