Real Madrid har LaLigas mest loyale trup

Bevæger vi os tilbage til det forrige årti, var Real Madrid et hold, hvor der ofte var gang i svingdøren. Transfervinduet var ofte vildt og voldsomt, og spillere forlod klubben lige så hurtigt, som de var kommet ind. Denne tendens synes ændret, hvor man i starten af dette årti ved Mourinho og Ancelotti fik mere ro på truppen, mens der under Zidane har været næsten historisk stille i transfervinduerne.


En opgørelse foretaget af den spanske avis, AS, viser også, at Real Madrid og Real Sociedad er de klubber i La Liga med den højeste gennemsnitlige anciennitet. I gennemsnit har spillerne i Real Madrids førsteholdstrup befundet sig i kongeklubben 3,6 år, hvilket også gør sig gældende for spillerne i Real Socierdad.


Over sommeren har Real Madrid desuden gennemført en del kontrakforlængelser, senest med Isco, Benzema og Carvajal, hvilket kunne indikerer, at ancienniteten på holdet blot vil stige de næste år.


Kigges der på rivalerne fra Atletico Madrid og Barcelona findes der her en gennemsnitlig anciennitet på 3 år. ”Værst” står det til for Real Betis, hvor ancienniteten blot er på 0,7 år i gennemsnit.

Seneste artikler...

Annonce