The Best: Real Madrid kan vinde flere priser

Keylor Navas er blandt finalisterne til at nappe The Best-prisen for årets målmand.

Den individuelle anerkendelse fortsætter med at regne ned over Real Madrids spillere. Tidligere på ugen blev Marco Asensio af den franske sportsavis L'Equipe kåret til verdens bedste u/21-spiller, foran spillere som Kyliann Mbappé, Dele Alli og Ousmane Dembélé, og i går annoncerede FIFA finalisterne til de respektive The Best-priser. 

Her er der ligeledes fundet plads til et par Real Madrid-spillere, ligesom Real Madrids fransk træner, Zinedine Zidane, også er at finde i det endelige felt til The Best-prisen til årets træner. 

Cristiano Ronaldo skal duellere med Lionel Messi og Neymar om den fornemmeste pris af dem alle: The Best-prisen for den bedste mandlige fodboldspiller. Ronaldo vandt prisen i fjor foran Messi og Griezmann, da portugiseren fik hele 35,54% af stemmerne. Real Madrids portugisiske verdensstjerne er da også forhåndsfavoritten til at vinde The Best-prisen igen i år, oven på en sæson med flere flotte individuelle præstationer og kollektive titler.  

I modsætningen til Ballon d'Or, så hylder The Best også målmændene, der ligeledes har stor andel i deres respektive holds triumfer, med en individuel pris. Finalisterne til The Best's bedste målmand er Keylor Navas, Gianluigi Buffon og Manuel Neuer. Dermed er Real Madrids udskældte costaricanske målmand med i opløbet til at vinde prisen, som verdens bedste målmand, hvor Buffon må betragtes som forhåndsfavoritten.  

Zinedine Zidane runder feltet af madrilensk stjernestøv af. Real Madrids franske træner er således blandt finalisterne til at nappe årets træner. Her skal franskmanden konkurrere med Massimiliano Allegri og Antonio Conte. Zidane var allerede i fjor tæt på at vinde prisen, men franskmanden blev slået af Claudio Ranieri, der mirakuløst vandt Premier League med Leiceister City. Det ville derfor være en gedigen skuffelse, hvis ikke Zidane napper The Best's pris for årets træner, in mente franskmandens mange triumfer med Real Madrid.

The Best-ceremonien finder sted i London d. 23. oktober, hvor også FIFPro World XI bliver annonceret. Her er der 12 Real Madrid-spillere med blandt de 55 nominerede spillere i form af Keylor Navas, Dani Carvajal, Marcelo, Raphael Varane, Sergio Ramos, Casemiro, Luka Modric, Toni Kroos, Isco, Gareth Bale, Benzema og Cristiano Ronaldo. 

Værd at vide: Tidsperioden for The Best-kåringerne går fra d. 20. november til d. 2. juli, hvorfor flere af Marco Asensios magiske fuldtræffere eksempelvis heller ikke med på den endelige FIFA Puskás-liste for årets mål. 

Seneste artikler...

Annonce