Det siger de inden Dortmund-kampen

Vi har samlet op på udtalelserne inden kampen fra trænere og spillere og det er der kommet følgende ud af.

Zinedine Zidane, Real Madrid:
- Vi er ved godt mod. Vi kommer fra en sejr og er glade for igen at spille Champions League på et smukt stadion, som emmer af Champions League. Vi har aldrig vundet her og det er målsætningen at vi skal gøre det. Vi tror på os selv og vi ved at det hele tiden bliver sværere. Jeg er ikke bekymret for spillet.

Dani Carvajal, Real Madrid:
- Desværre har vi aldrig vundet her, det er en meget svær bane mod en stor modstander. Vi vil være nødt til at vise os fra den bedste side for at vinde. Generelt er vi på et højt niveau. Vores pointtab er kommet på grund af manglende skarphed, men vi har været bedre end alle vores modstandere. Der er fortsat ting at forbedre, men vi behøver tid for at nå det højeste niveau.

Peter Bosz, Dortmund:
- For mig er dette opgør ikke en prøve. Vi er i god form. Det er en modstander af høj kaliber og det glæder mig. De spanske hold har domineret Europa og de spiller på et meget højt niveau. Zidanes Madrid gør mig glad. De spiller rigtig godt. Jeg kan godt lide spillere, som kan lide at spille fodbold. Jeg mener ikke, at Real Madrid er svækket på grund af deres skadede spillere. De har så stor en trup, at de godt kan undvære spillere.

Mario Götze, Dortmund:
- Det er altid en festdag at møde Real Madrid. Det er altid gode kampe. Vi ved, at Real Madrid har vundet CL de sidste to år ved at spille rigtig godt. Det bliver en meget interessant kamp. Vi er i god form og vi spiller på hjemmebane og vil komme med stor styrke. Det er ikke en fordel for os, at Real Madrid aldrig har vundet på Signal Iduna Park. Det er en ny kamp og en ny sæson.

Casemiro, Real Madrid:
- At spille i Dortmund er specielt, for det var her at det hele startede for mig. Tilhængerne er rigtig gode og det er svært at spille her. De har et godt hold, men jeg synes at vi er forberedte på at spille en god kamp. Det bliver krævende.

Seneste artikler...

Annonce