Florentino Pérez´ åbne brev til Zidane i Marca

Zinedine Zidane runder i morgen 100 kampe i spidsen for Real Madrid og det gør i særlig grad Florentino Pérez til en glad mand. Det er måske hans bedste beslutning som Real Madrid-præsident at ansætte franskmanden som træner og Florentino Pérez er tydeligt glad og stolt.

 

Derfor har han fået spalteplads i dagens udgave af Marca, hvor man kan læse følgende åbne brev til Zinedine Zidane:

 

Historien og myten om Real Madrid har er styrket af en unik samling af sejre og titler, med en tilhængerskare, som altid har stået sammen om at videregive institutionens værdier og med store personligheder, som har gjort dette logo stort gennem vores 115-årige liv.

 

Zinedine Zidane, som i morgen runder sin kamp nr. 100 som træner for vores hold, tilhører denne ekstraordinære gruppe af personer, som er udvalgt til at være et af vore symboler.

 

Madridismoen udvælger sine legender ud fra det de repræsenterer og det de betyder for Real Madrid. Det er en afgørelse, som alene ligger i hjertet på vores tilhængere. Og det er noget, som man vinder fra dag til dag, ved at være tro mod vores værdier og være bevidst om kravene fra verdens mægtigste klub.

 

Jeg har det privilegium at have bragt Zinedine Zidane hen til det, som er blevet hans livs klub, Real Madrid, i 2001. Siden jeg blev præsident havde jeg den overbevisning, at Zidane var nødt til at være hos os. Og mange år efter, selv efter at have stoppet sin karriere som spiller, stopper folk mig på gaden og takker mig for at have købt ham og for at have fået muligheden for at nyde hans magi og talent.

 

Denne umulige flugter i Glasgow er det perfekte udtryk på, hvordan han på afgørende vis ændrede Real Madrids historie.

 

Og nu, såvel som i 2001, havde jeg også den overbevisning, at han burde være træner for førsteholdet. Han forener alt det, som i dag har bragt os og fortsat vil bringe os succes.

 

Zidane er rendyrket talent, men han er også arbejde og opofrelse, han er vedholden i sin søgen efter perfektion, han er utrættelig i sin sult efter sejre og titler og han udviser altid respekt og ydmyghed. Han kender klubben. Han nyder den og lever i den hver dag. Han er en uforlignelig reference for vores spillere. Han videregiver essensen af Real Madrid og fortsætter med at vinde tilhængernes glæde og de beundrer ham.

 

Som træner for Real Madrid har han vundet alt, sådan som han gjorde det som spiller.  Der er ikke engang gået to år fra hans debut, den 9. januar 2016, og han har vundet to CL-titler, 1 VM for klubhold, 2 europæiske Super Cup, 1 spansk mesterskab og en spansk Super Cup.

 

Men som Zidane ved, så aspirerer denne klub altid til mere. Han ved hvordan historien er og hvilken vej, der er Real Madrids og han lever i sit job med den maksimale ansvarlighed og også med drømme og entusiasme. Zidane har den svære mission at forsøge at holde hundrede af milloner fans glade runde omkring i verden og de ved, at vores klub er i de bedste hænder.

Seneste artikler...

Annonce