Achraf til eksamen

I tirsdagens Champions League-opgør mod Tottenham, havde mange forventet at se Nacho fra start på Real Madrids højre back, men til stor overraskelse var Achraf blevet foretrukket til Zidanes start 11’er. Dette var for at teste Achraf på allerhøjeste niveau, og for at se om man kan regne med ham i fremtiden. En test som man roligt kan sige han bestod.


Zidane har ikke tøvet med at bruge Achraf, og han har brugt Achraf fra første øjeblik muligheden bød sig, i kampen mod Espanyol, efter Carvajals skade, og kampen efter, mod Getafe, var det igen med Achraf i startopstillingen, selvom Marcelo og Theo var tilbage, hvilket gav muligheden for at spille med Nacho på højre back.


Zidane har været glad for hans præstationer, og den personlighed han har vist på banen, og han værdsætter spillerens offensive profil, de løb han tager, og hans gode defensive egenskaber. Det eneste Zidane mener skal forbedres, er hans indlæg, hvor der stadig er meget at arbejde med.


Zidane har tidligere vist at han ikke er bange for at give unge spillere chancen, hvilket man tidligere har set med Casemiro, eller Lucas Vázquez, da Bale var skadet sidste år. Det samme kan siges om Kovačić og Asensio, som var vigtige brikker hos Zidane i begyndelsen af sidste sæson, da både Modric og Kroos var ude med skader. Denne gang er turen kommet til Achraf, og Zidane har ikke været bange for at bruge den 18-årige spiller, som for bare syv måneder siden, spillede Youth League med Juvenil-holdet.

Seneste artikler...

Annonce