Tidligere Real Madrid-præsident: Kane er den ideelle spiller for Real Madrid

Kane til Real Madrid? Det ville være ideelt for Kongeklubben, siger tidligere Real Madrid-præsident.

Real Madrids tidligere præsident, Ramón Calderón, mener, at Kane ville være en fantastisk tilføjelse til den madrilenske trup, der i skrivende stund bakser med at finde netmaskerne. Englænderen spillede da også en godkendt kamp på Santiago Bernabéu i tirsdagens Champions League-kamp, hvor han blandt andet pressede Varane til at score et uheldigt selvmål til slutresultatet 1-1. 

- En klub som Real Madrid er forpligtede til at at have verdens spillere i truppen, så den kan tiltrække nye sponsorer og blive ved med at generere penge, så de kan bevare deres nuværende status, siger Calderón ifølge Reuters og uddyber:

- Pengene er en hjælpende hånd til at investere, spare og investere igen. Jeg formoder, Real Madrid gerne vil hente Kane - det afhænger af et par ting, herunder spillerens og trænerens ønske om dette, men han er uden tvivl en fantastisk fodboldspiller. 

Real Madrid var ikke villige til at lege med på sommerens transfermarked, hvor madrilenerne valgte at trække den åbenlyse Mbappé-interesse til sig igen, da PSG var klar til at smide en usandsynlig høj transfersum for den franske teenager, og in mente Levys seneste udtalelse om, at Kane er 150 millioner euro værd, virker det måske allerede på forhånd som usandsynligt, at Real Madrid vil kaste sig ud i forhandlinger med London-klubben. Calderón bliver dog ikke afskrækket af markedets nuværende transfersummer.

- Det bliver ikke billigt at hente ham, men da jeg hentede Ronaldo for 80 millioner euro, mente alle, jeg svar skør - det er anden virkelighed nu. 150 millioner euro er efterhånden en normal transfersum på det nuværende marked, hvor vi endnu ikke ved, om der er en øvre grænse.

Real Madrid mangler tyngde i angrebet, hvor Zidane står uden en naturlig reserve til Benzema. Franskmanden har dog Mayoral til sin disposition, men det ser ud til, at den unge spanske angriber får sine minutter i de mindre kampe i den spanske liga. Et køb af Kane vil dog ikke sende Benzema på bænken..... det vil sende franskmanden permanent væk fra Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce