Madridista.dk tager til London


Onsdag bliver dette rammerne, når Madridista.dk overværer opgøret mellem Real Madrid og Tottenham i London.

Det er ikke uhørt at en delegation fra Madridista.dk drager ud i Europa for at støtte den klub vi alle elsker så højt, og det er igen blevet tid til at overvære los blancos fra forreste parket. Denne gang bliver kulissen det legendariske Wembley Stadium i London, hvor Tottenham Hotspur på onsdag tager imod Real Madrid i 4. runde af Champions League-gruppespillet.

Madridista.dk blev ikke Danmarks bedste fodbold-fanside 2017 uden Danmarks alletiders bedste fans; på redaktionen nyder vi at gøre en ekstra indsats for dagligt at give jer det bedste Real Madrid-indhold, og i denne anledning vil vi tage jer med på tur via en rejse-reportage, så I rigtig kan mærke madridista-manien hjemme i stuerne.

I vil blive guidet fint igennem hele oplevelsen, når vores dygtige reportere tager temperaturen på og ude foran Wembley – før, under og efter kampen – og dette vil blive krydret med nogle andre spændende tiltag, så sørg for at holde øje med hjemmesiden og facebook, for at få det hele med!

Redaktionen ønsker alle en rigtig god kamp, om så der heppes med på Wembley, fra AE SportsLounge eller hjemme i stuerne.

Seneste artikler...

Annonce