Marca: Fuld opbakning til Bale

Mens spanske AS fortsætter sin krigeriske linje mod Real Madrid og bedyrer, at hovedstadsklubben nu vil afhænde Gareth Bale, så er tonen mere forsonlig hos kollegerne på Marca.

 

Her kan man nemlig fortælle, at Real Madrid på ingen måde har tænkt sig at lade waliseren i stikken efter den seneste skade, som holder ham ude af spillet i endnu en måned. Tværtimod vil man støtte fuldt op om Gareth Bale, som måske gennemgår sin sværeste periode i tiden som Real Madrid-spiller.

 

Det er ikke ensbetydende med, at Gareth Bale også er Real Madrid-spiller i den kommende sæson, men det er en beslutning, som man vil træffe i ro og mag efter denne sæson og uden hensyntagen til det stigende pres fra omverdenen om at skille sig af med den skadesplagede offensiv-spiller.

 

Lige nu og her er opbakningen dog total og man vil gøre alt for at Bale ikke føler noget pres for at vende tilbage for hurtigt, for overbevisningen er, at han ind i mellem forcerer sin genoptræning for hurtigst at stå til disposition, men hos kritikerne er tålmodigheden tæt på at være opbrugt og fortiden minder da også om spillere som Robert Prosinecki og Jonathan Woodgate, som var gennem lignende problemer og aldrig indfriede deres potentiale i klubben.

Seneste artikler...