Courtois afviser ikke retur til LaLiga

Thibaut Courtois er på ingen måder afvisende over for et skifte retur til LaLiga. Det erkender han i et interview med belgisk TV, hvor familiemæssige hensyn vejer tungt hos den stærke keeper, som har kontraktudløb hos Chelsea i 2019. Hans eks-kæreste er netop rejst tilbage til Spanien med parrets fælles to børn på henholdsvis 2½ år og 7 måneder. Om situationen siger han:

- Jeg elsker mine børn. Når man savner dem, så spørger man ind i mellem sig selv, om man ikke burde spille de kommende år i Spanien. Det er derfor, at jeg har bedt om betænkningstid i forhold til en kontraktforlængelse. I medierne snakker man altid om penge. Jeg benægter ikke, at de også spiller en rolle, men man skal sætte tingene i det rette perspektiv.

Courtois erklærer dog samtidig, at han er meget glad for tilværelsen i London-klubben:

- Jeg er glad her, jeg kan godt lide London og at spille for denne klub. Min personlige situation påvirker mig en smule, men i forhold til resten, så føler jeg mig rigtig godt tilpas i Chelsea. Jeg ser ingen grund til ikke at forlænge kontrakten. Jeg vil bare gerne overveje alle muligheder. Alt skal være på plads.

Den belgiske målmand har dog ikke travlt med at få beslutningen truffet, men lægger dog op til, at han i de kommende måneder vil tage en snak med Chelsea og håber på afklaring, inden sæson-afslutningen.

Courtois er gennem længere tid blevet fulgt tæt af Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce