Zidane: Jeg kender ikke alverden til den brasilianske liga

Zidane sendte en anerkendende lykønskning til Al-Jazira for deres fine kamp mod Real Madrid på gårsdagens pressemøde efter kampen.

Real Madrids franske træner, Zinedine Zidane, var tilfreds med i sidste ende at hive sejren i land, om end madrilenerne måtte grave dybere, end de havde forventet mod Al-Jazira, hvilket overvejende skyldtes en usædvanlig mængde af brændte chancer.

- Vi er nødt til at gratulere Al-Jazira; de spillede en stor kamp. De var især dygtige i omstillingsfasen med deres tre angribere. Vi vandt dog fortjent, om end vi gravede dybt. Det var en underlig første halvleg. Det er usædvanligt ikke at score, når man skaber så mange chancer, men vi var tålmodige og formåede at vende det rundt i anden halvleg, siger Zidane ifølge Real Madrids officielle hjemmeside. 

Zidane ser frem til kampen mod Grêmio, men indrømmer, at han ikke kender alverden til den brasilianske liga:

- Jeg ved ikke ret meget om den brasilianske liga, men jeg har da set et par kampe med dem (Grêmio, red.). Det er et godt hold og vi skal levere på et højt niveau, fordi det uden tvivl bliver endnu en svær kamp. Vi starter forberedelserne frem mod kampen i morgen (i dag, red.).

Zidane nævnte endvidere på gårsdagens pressemøde efter kampen, at han ikke var helt tilfreds med at se Casemiros mål blive annulleret, men franskmanden ville omvendt ikke gå i yderligere detaljer omkring det.

Seneste artikler...

Annonce