Zidane: Jeg ved at jeg ikke bliver i Real Madrid i 10 år

Vores franske træner, Zinedine Zidane, har fået prisen som årets franske træner, af sportsmagasinet France Football, og i den forbindelse har de lavet et interview med ham, hvor han gennemgår sin nuværende situation, og taler om sin fremtid i Real Madrid. Vi bringer her en oversættelse af interviewet.

Om sin status: "Zinedine Zidane er ikke længere en Real Madrid-spiller. Denne Zidane eksisterer ikke længere. Nu er det træner Zinedine Zidane, som skal gøre karriere. Jeg er ikke beskyttet af hvad jeg har gjort som spiller i denne klub. Jeg ved at det en dag vil ende i Real Madrid, så jeg udnytter tiden, og bruger alle midler for at lykkedes. Jeg siger til mig selv: "Hvis jeg har ti dage her, ok, så vil jeg leve de ti dage fuldt ud. Hvis det er seks måneder, vil jeg leve de seks måneder fuldt ud." Jeg tænker ikke på mere. Jeg ved at jeg ikke bliver her i ti år."

Om at håndtere presset: "Det eksterne pres påvirker mig ikke. Jeg har lagt et skjold på, så intet kan forstyrre mig. Jeg er ansvarlig for mange ting, men når jeg kommer hjem, tænker jeg ikke over det mere. Jeg ved at der er mange trænere som aldrig kan lade arbejdet ligge, men det kan jeg. Jeg tager hjem og bruger tid med min kone eller mine børn, eller tager ud at se et show eller tager ud at spise. Jeg isolerer mig, fordi det er vigtigt. Jeg ved hvordan jeg beskytter mig selv.

Om sine egenskaber som træner: "Jeg vil vise at jeg kan være en god træner, også i de vanskelige perioder. De skræmmer mig ikke. Jeg er forberedt på det. Folk kan tro at alt altid er let for mig, at jeg gør alt instinktivt, men det er forkert. Hvad enten der er som spiller eller som træner, har jeg altid arbejdet. Jeg er klar over at jeg har store mestre foran mig, som lytter til hvad jeg siger. I fodbold, hvis man ved hvad man skal gøre, vil tingene altid virke i sidste ende.

Seneste artikler...

Annonce