Real Madrid har genfundet målformen

Med det store Champions League opgør mod PSG lige om hjørnet, virker det til at Real Madrid endelig har genfundet målformen, med 18 mål i deres seneste fire kampe.

Real Sociedad kunne ikke gøre noget ved den hvide målmaskine lørdag aften, da værterne vandt opgøret 5-2, og hvis man skal have noget ud af opgøret mod onsdagens franske modstander, bliver man nødt til at være mindst ligeså effektiv foran mål.

Unai Emerys angribere er noget for sig, og trioen Kylian Mbappé, Neymar og Edinson Cavani, har været sensationelt gode i denne sæson, og de kommer til at være en stor udfordring for det madrilenske forsvar.

Det har længe været tydeligt, at de forsvarende europæiske mestre ikke har et solidt nok forsvar til at modstå pres, og tillade at PSGs angrebstrio alt for meget spil, så derfor vil Zidanes bedste forsvar være angreb, i onsdagens opgør.

I lørdagens kamp scorede Cristiano Ronaldo et hattrick, og synes at være klar til at møde den franske modstander. Efter en håbløs sæson, fra Cristianos perspektiv, har han genfundet målformen på det rigtige tidspunkt, og efter man tidligere i sæsonen brændte utallige chancer per kamp, har holdet fundet tilbage til deres kliniske side. I de seneste kampe mod Deportivo, Valencia, Levante og Real Sociedad, har hovedstadsklubben således scoret henholdsvis syv, fire, to og fem mål.

Efter alting så håbløst ud efter kampen mod Levante, har madridistas verden over, nu igen noget at være entusiastisk omkring, med henblik på kampen på onsdag.

Det virker ikke længere som en umulig opgave, da angrebet har evnerne til at skabe problemer for PSG, og man har derfor en reel chance for at tage et positivt resultat med til returopgøret i Paris.

Seneste artikler...

Annonce