Zidane: Jeg vil altid kæmpe for at være her

Zidane mødte i dag pressen i presselokalet i Real Madrid City, efter truppens sidste træning forud for onsdagens udsatte kamp mod Leganés. Vores franske træner havde følgende at sige:

"Vi spiller godt i øjeblikket, vi viser hvad vi kan og vi ønsker at fortsætte vores gode form. Det er hvad vi prøver at forberede os for hver uge".

"Vi har endnu en kamp i morgen, og vi ønsker den samme koncentration og intensitet for at fortsætte hvad vi gør. Vi er komplet fokuserede på i morgen, for der er tre point på spil mod Leganés".

Om den gode form:

"Budskabet er altid den samme, men der er mange faktorer der spiller ind. Vi ved at alt er vigtigt for os. Champions League og La Liga, for det er vigtigt at slutte så højt som muligt. Vi ønsker stabilitet og vi har gjort det meget bedre på det seneste. Anden halvleg mod Betis var fænomenal. Det er det som vil fører os til at opnå gode ting i år. Vi har endnu en kamp i morgen, og forhåbentlig kan vi vinde igen".

Om Asensio:

"Han er en vigtig spiller som kan gøre en forskel. Han er meget ung, og har ikke nået sin top endnu. Han kan udvikle sig meget mere, og han er en vital spiller, som mange andre på dette hold. Jeg håber han fortsætter med at spille sådan for det er godt for os. Alle mine spillere er på samme niveau i mine øjne, alle er vigtige. De har alle hans kvaliteter, men de er alle vigtige".

Om skader:

"Modric har fået et tilbageslag med sin hofte. Han trænede ikke med i dag, og vi håber han snart er tilbage. Jeg tror kun det er et lille problem. Jeg har tiltro til alle dem der arbejder her, til fysioterapeuterne og lægerne, forhåbentlig er det ikke noget alvorligt, og han vil være tilbage snart".

Om Cristiano:

"Cristiano har spillet 60 eller 70 kampe om året i 10 år. Han stopper ikke. Der kommer et tidspunkt hvor det er nødvendigt for alle, ikke at spille en gang i mellem. Han er bedre på denne måde, og selvfølgelig er det noget vi snakker om".

Om fremtiden:

"Når man svarer det samme, virker der til at opstå tvivl, men indtil jeg bliver træt af jobbet, fortsætter jeg. Jeg har det godt her, og jeg har tænkt mig at kæmpe. Det er dag-til-dag-arbejdet der er vigtigt, og det er det samme med en lang kontrakt, som med en kort kontrakt. Jeg vil altid kæmpe for at være her. Jeg nyder hver dag. Det dræner dig, men jeg er meget ung. Jeg er ikke 75 år, og kan sige at jeg er træt af at træne. Jeg er 45 år, og jeg er i god form til at træne".

Seneste artikler...

Annonce