Guti's Juvenil-hold kæmper for "The Treble"

Fremtidens Real Madrid-stjerner fra La Fábrica skal i morgen eftermiddag kl 16 op i mod Chelsea, i et opgør der kun spilles over én kamp. Vinderen vil blive belønnet med en plads blandt 'Final Four' i UEFA's Youth League-turnering, og det kunne lige så godt have været finale-opgøret, for Chelsea's talenter er blevet sidestillet med Real Madrid's, som tilhørende de bedste fodboldfilialer i verden.

Juvenil-holdet, dirigieret af Guti, er netop nu i det bedste momentum i indeværende sæson, og vinder de over Chelsea vil de være i Nyon i Schweiz hvor den sidste del af turneringen afholdes, for tredje gang. Det er den absolutte europæiske hæder på ungdomsniveau der er på spil og hæderen er blandt de 3. titler som de unge mænd atter aspirerer til at vinde. De bærende kræfter på holdet tæller Gelabert, Martín Calderón, Fran García, Alberto Fernández og Sergio López. I sidste uge var de med til at vinde derbyet mod Atlético 3-2 og de er blot 2 point efter bysbørnene fra Atlético som deler førstepladsen med Rayo Vallecano's ungdomshold.

Der er 4 runder tilbage af mesterskabet. Men inden dét afgøres skal Guti's unge drenge, altså op imod Chelsea som vandt turneringeni 2015 og 2016 før Guti's mandskab sidste år vandt turneringen, der i folkemunde er bedre kendt som ungdommens Champions League. Er man sæsonkortholder i kongeklubben kan man som de eneste komme ind til kampen.