Verdenspressen om Ronaldo


Efter kampen mod Girona blev 4-målsskytten rost til skyerne af alverdens presse med overskrifter som ”Der findes få som ham”, ”brutalt” og ”hvis ikke ham, hvem så?”. Madridista.dk bringer dig her et udpluk af verdenspressens roser.

Olé: Cristianos festival. ”CR7 scorede 4 mål og lagde op til et da Real Madrid besejrede Girona 6-3. Der er få spillere i verden der kan eje en kamp i dén grad og Real Madrid er i besiddelse af én af dem: Cristiano Ronaldo”.

ESPN: 4 mål af Ronaldo i Girona’s nederlag. ”Portugiseren stod i spidsen af Real Madrid’s triumf og selvom liga-titlen er tabt har portugiseren bragt sig ind i kampen om topscorerprisen sammen med Messi, med en difference på blot 3 mål i mellem de to”.

A Bola: Brutalt. ”Real Madrid skræmtes i mod Girona men Ronaldo var endnu engang afgørende og madrilenerne tog sejren med sig”.

L’Equipe: Real Madrid fabrikerer underholdning. ”Hvis ikke ham, hvem så?. Står for 22 mål i 23 kampe, kun 3 fra Lionel Messi. Inden kampen mod Girona, stod det portugisiske geni noteret for 3 liga kampe i streg med 2 scoringer, foruden de 3 mål i kvalifikationsrunden mod PSG. Søndag scorede han 4 og lagde op til et femte”.

La Gazzetta: Cristiano kommer foran Messi. ”Real Madrid føler foråret’s friske pust og underholder publikum på Bernabéu på en brugbar aften i ligaen. Holdet imponerede i angrebet og var vakkelvorne i forsvaret. 3 mål indkasseret på dødbolde, en svaghed Juventus bør notere sig. I Spanien er liga-titlen stort set afgjort og derfor holder man øje med monstrene Messi og Ronaldo. Argentineren har scoret 35 kampe i alle turneringer denne sæson, mens Ronaldo med sine 4 mål mod Girona bringer sig op på 37”.

Globosporte: Hvad i alverden foregår der? ”Cristiano Ronaldo laver 4 og kommer derved op på 50 hat-tricks i sin karriere i Real Madrid’s storsejr. Liga-titlen er næsten allerede i Barcelona’s hænder, men topscorertitlen er endnu ikke i Messi’s hænder. Søndag kom Ronaldo tilbage i slåskampen om topscorerhæderen ved at score 4 mål i Madrid’s 6-3 sejr over Girona, og er dermed på 22 liga-scoringer. Derved overgår han Suárez på 21 og mangler 3 for at tangere sin fjende nummer et”.

Mirror: Cristiano er fortsat i en fantastisk form. ”Portugiseren fortsatte sin fremragende scoringsform på det seneste og opnåede hattrick nummer 50 i karrieren. Det virker til at Ronaldo glemte Messi i denne uge og ville overgå Salah med sine 4 scoringer for Liverpool. Størstedelen af Ronaldo’s mål har han lavet i de seneste 2,5 måned, efter sin langsomme start på sæsonen. Faktisk har Ronaldo i 2018 scoret flere mål i ligaen (18) end Arsenal, Chelsea (15) og Manchester United (12).

Seneste artikler...

Annonce