Zidane arbejder med Benzemas form

Landskampspausen har givet Zidane en perfekt mulighed for at arbejde specifikt med Benzema, for at polere hans form.

Den franske angriber har været en af de mest kritiserede spillere i indeværende sæson, men han er stadig en fundamental del af Zidanes plan for den sidste afgørende del af sæsonen.

Under træningssessionerne, har Zidane fokuseret de de fysiske og tekniske elementer hos Zidane, udover psykologisk arbejde med angriberen, som f.eks. det at han endnu en gang ikke er en del af den franske landsholdstrup, hvilket skulle have gjort ondt på Benzema.

20 af Real Madrids 24 spillere er afsted med diverse landshold, og dermed har det kun været Benzema, Marcos Llorente, Theo Hernandez og Kiko Casilla, som er blevet i Madrid.

Zidane er klar over at kritikken af Benzema kommer på baggrund af hans manglende mål, og derfor er det trænerens mål, at få angriberen tilbage i målscoringsform så hurtigt som muligt.

Benzema har kun scoret 4 gange i sæsonen, og Zidane forventer at Benzema forbedre sig i de tilbageværende vigtige kampe. For at gøre dette, brugte franskmanden en stor del af fredagens træning på skydetræning.

Uden at opgive Benzemas stil, som primært kommer Cristiano til gode, ønsker Zidane at Benzema skal være mere direkte end nogensinde før.

 

Seneste artikler...

Annonce