Unge spillere på vej ud igen

Real Madrid valgte i sommer at satse på ungdommen og indlemmede Achraf Hakimi, Jesús Vallejo, Theo Fernández, Marcos Llorente, Dani Ceballos og Borja Mayoral i førsteholdstruppen på bekostning af mere etablerede spillere som Pepe, James og Álvaro Morata.

Men de seks spillere har haft svært ved at bide sig fast på Real Madrids hold og bortset fra dyrt indkøbte Theo kan de alle være væk fra Real Madrid igen i den kommende sæson, hvor man vil søge at finde leje-aftaler til dem.

Achraf havde masser af tilbud i sommer, men han overbeviste Zinedine Zidane om, at han kunne være et fornuftigt alternativ til Dani Carvajal, selv om han kun er 18 år. Springet har dog været voldsomt for den unge marokkaner, som i flere kampe har virket decideret angst-ramt over for den store udfordring og Nacho blev da også foretrukket i første opgør mod Paris SG, hvor Carvajal var ude med karantæne. Achraf kan dog glæde sig over at være sikker på en plads i Marokkos VM-trup, hvilket måske kan bane vejen til nye udfordringer i den kommende sæson.

Vallejo har også haft en svær første sæson, hvor skader har ødelagt det for forsvarstalentet og det er kun blevet til 554 minutter, fordelt på 7 kampe over sæsonen. Han har tidligere været udlejet til både Zaragoza (hvor han kommer fra) og til Frankfurt, hvor han var den store åbenbaring.

Theo får sandsynligvis lov til at blive i klubben for at fortsætte sin udvikling, men han har på ingen måde kunnet levet op til præstationerne i Alavés i sidste sæson, men han har dog fået 19 kampe og er også det egentlige alternativ til Marcelo på nuværende tidspunkt.

Marcos Llorente kom også fra Alavés med en imponerende sæson i bagagen, hvor han blandt andet havde været spilleren i LaLiga med flest bold-erobringer, men det har han ikke kunnet bygge videre på i Real Madrid, hvor det er blevet til 942 minutter fordelt på 17 kampe. Han forlængede dog kontrakten med klubben i september og derfor synes det nærliggende, at han står over for en ny udlejning.

Ceballos er sæsonens store skuffelse. Efter en god kamp i Alavés, hvor han stod for begge Real Madrids scoringer er han nærmeste gledet ud i glemslen og han har således kun spillet 27 minutter, fordelt på tre kampe i de seneste 14 runder og det synes sikkert, at han er væk i den kommende sæson og der er masser af bejlere i både ind- og udland til den dygtige spanier.

Mayoral vendte retur fra et særdeles mislykket lejeophold i Wolfsburg, men han har på ingen måde gjort væsen af sig, selv om han i snit scorer i hvert 154. minut, men en ny lejeaftale venter sandsynligvis på angriberen.

Seneste artikler...

Annonce