Alisson er Europas 4. bedste målmand

Real Madrid har for alvor rettet blikket mod Alisson Becker som ny målmand i klubben og det kan måske nok for nogen virke som uambitiøst, når man også har været efter spillere som De Gea og Courtois, som nu ser ud til at blive i England.

Men den 25-årige brasilianer i AS Roma har faktisk gjort det over al forventning og klarer sig bedre en Courtois, ifølge en opgørelse fra fodbold-bloggen El Futboscopio, som har specialiseret sig i statistikker.

Her står Alisson Becker noteret som den 4. bedste målmand i Europa i forhold til redninger, idet han har redet 79% af de 111 forsøg, der har været på ham i sæsonens 29 kampe i Serie A. Det kan kun Ter Stegene (84%), Oblak (83%) og De Gea (81%) gøre bedre, mens det tidligere Real Madrid-emne Kepa redder 71% af forsøgene. Keylor Navas redder 69% af forsøgene og for Thibaut Courtois vedkommende er der ”blot” 66% af forsøgene.

AS Roma er naturligvis ikke interesseret i at sælge det brasilianske førstevalg på målmandsposten til det forestående VM i Rusland, men Real Madrid håber at man kan afslutte en handel inden denne begivenhed, idet man er fuldt ud bevidste om, at en god præstation her, vil får Alissons pris til at stige voldsomt. Det menes, at hans værdi netop nu runder 60 millioner €.

Seneste artikler...

Annonce