5 år med Casemiro

I går var det præcis fem år siden, at Casemiro fik debut for Real Madrid.

Med trøje nr. 38 blev brasilianeren sendt i kamp mod Betis af træner José Mourinho, som sagde til ham:

- Sæt dig i respekt og gør, som du ved du kan.

Og det gjorde Casemiro, som på daværende tidspunkt kun havde været 4 måneder i Spanien, hvor han spillede for det Castilla-mandskab, som senere rykkede op i Liga1-2-3.

I dag kan han se tilbage på en karriere, som foreløbig har indbragt ham 143 kampe for Real Madrid, samt 3 CL-titler, 1 spansk mesterskab, 2 europæiske Super Cup, 2 VM for klubhold og 1 spansk Super Cup, men vejen dertil har bestem ikke været let for ham.

Efter José Mourinhos exit tog Carlo Ancelotti over i Real Madrid og han havde ikke den store tiltro til Casemiro, som blev sendt på lejeophold i Porto i sæsonen 2014/15 og han vendte tilbage til Real Madrid sæsonen efter, på et tidspunkt hvor Rafa Benítez var blevet træner for klubben, hvor han blev en nøglespiller.

Benítez holdt dog som bekendt ikke længe og i stedet overtog Zidane holdet og den franske mestertræner havde ikke som udgangspunkt tiltro til brasilianeren, som dog kæmpede sig ind i varmen i løbet af et par måneder og siden har været et fast holdepunkt i klubben.

Casemiro fejrede selv 5 års-dagen i går ved at lægge et opslag på Instagram, hvor han skriver ”Drømmen fortsætter….Hala Madrid”.

Og det gør den forhåbentligvis. Casemiro har kontrakt med Real Madrid frem til 2021.

Seneste artikler...

Annonce