Zidane: Denne trup har ingen begrænsninger

Zidane mødte i går pressen i presselokalet på Olimpiyskiy Stadium i Kiev. Her kom han bl.a. ind på Bales mål, Carvajal og Cristiano Ronaldo.

"Vi ønskede at vinde alt fra starten af sæsonen. Vi kan ikke være tilfredse med vores præstation i ligaen eller Copaen, men vi tager det vi har opnået i dag med herfra. Vi skal lykønske spillerne, for hvad de gør er ikke let. Jeg har ingen ord. Denne trup har ingen begrænsninger".

"Hemmeligheden bag at vinde er utroligt talent og hårdt arbejde. De er rigtig gode spillere, men var arbejde ekstremt hårdt. Det er et hold fuld af entusiasme og sult, og de har vist det endnu en gang. Vi kom til finalen ved at slå PSG, Juventus og Bayern, og vi har vi slået Liverpool. Der er ingen hemmelighed, bare sult og at vide at ingen anden har vundet hvad vi har vundet."

Træner eller spiller?:

"Jeg kan lide hvad jeg laver. Jeg foretrækker ikke at være spiller eller træner, det handler om kontinuitet. Jeg er lige startet som træner, men hvad jeg oplever med mine spillere er imponerende. Vi skal gribe øjeblikket".

Bales mål:

Gareths, mit, og Cristianos i Torino er tre mål til historiebøgerne. Det seneste er det vigtigste, og derfor vælger jeg Bales mål som det bedste".

Om Cristiano:

Jeg tænker kun på hvad vi laver nu, og hvad vi fik med fra kampen. Cristiano Ronaldo skal blive, det kan der ikke være tvivl om. Han er Real Madrid-spiller, og der er ingen ord for hvad han har gjort. Hvis han sagde det, så sagde han det, og det er det. Måske vil han sige noget andet om tre eller fire dage, men jeg bekymre mig om hvad vi gør lige nu".

Om Carvajal:

"Vi er virkelig kede af det på hans vegne. Jeg talte med ham ved halvleg, og det gjorde de andre spillere også. Det er hårdt for ham, men han har vundet endnu en Champions League vindermedalje.".

Om Bale:

Det er ikke let, og alle tænker på deres eget bedste. Jeg forstår det, men dette er et hold, og er holdspil. Dette ændrer ingenting. Jeg forsøger at gøre det bedste for holdets bedste. Fra tid til anden, fortjener en spiller at spille mere, men disse beslutninger er trænerens. Jeg sætter pris på at han vil spille mere. I dag gjorde han forskellen, og det er helt normalt at han vil spille fra start oftere".

Om La Liga:

"Det er den mest spændende liga af alle. Den er meget kompetitiv og hård. Når man ser på de spanske spillere og deres landshold, spansk fodbold og hvordan fodbold spilles i Spanien, er det min favoritliga.

Seneste artikler...

Annonce