Benzema: Jeg vidste, at han ville gøre det

Mange af spillerne mødte pressen efter sejren i går. Vi bringer her udtalelser fra Benzema, Marcelo, Asensio, Casilla og Vallejo.

Benzema: Jeg lagde pres på målmanden og læste hvad han ville gøre. Jeg vidste han ville gøre det. Disse ting sker i fodbold, det skete i semifinalen og nu i finalen. Os angribere er her for at score mål. Madrid har en anden angriber som scorer mange mål i Ronaldo. Jeg er her også for at score, og for at hjølpe holdet med assists og at bevæge mig rundt for at holde forsvaret beskæftiget. Det er en stor klub, og jeg arbejder altid hårdt for mit hold, og for at bevise at jeg hører til her. Hvorfor skulle jeg forlade verdens bedste klub? Jeg er her for at vinde".

Marcelo: Vi vil fortsætte, næste år vil vi forsøge at vinde endnu en gang. Dette hold har ingen begrænsninger. Jeg er begejstret for hvad vi har opnået er historisk. Fansene har gjort denne tur uvurderlig. I dag viste vi på banen, den kærlighed vi har til fansene, og dette trofæ er til dem. Vi ville ikke have skabt historie uden vores fans".

Asensio: Vi spillede en god kamp, og tager hjem med Champions League-trofæet. Hver finale er svær. De var hurtige oppe foran, og lavede gode kontraangreb. De havde analyseret os meget tæt. Men vi overvandt det, og leverede en god præstation. Det er fantastisk. Det er en del af at være en del af denne klub, man sigter altid efter det bedste. vi har vundet endnu en Champions League, og vi kan ikke vente med at komme til Madrid for at fejre det. Vi vil nyde denne triumf, og næste år vil vi sætte nye mål for os selv".

Casilla: Vi har skrevet historie endnu en gang. Vi har en spektakulær gruppe. Det virker let, men det er det ikke, og nu skal vi nyde det. Dette hold har ingen begrænsninger. Vi har arbejdet hårdt i år, og nu har vi vundet det. Det er historisk. Vi ønsker aldrig at se hvad der skete med Liverpools målmand. Vi er målmænd, og vi er vant til den slags ting".

Vallejo: Jeg vil gerne lykønske alle madridistas. Man skal ofre meget, og nu skal vi fejre det. Det er en eksplosion af lykke. Vi kan ikke vente med at komme tilbage til Madrid og have en god dag med vores folk. Liverpool er et godt hold, men vi vidste at hvis vi spillede som til træning, kunne vi vinde. Jeg fokuserer på at jeg lærer af de bedste i verden hver dag. Nacho, Varane og Ramos er træ perfekte eksempler på min plads. Jeg nyder at gøre hvad jeg elsker, og jeg kan ikke bede om mere. Jeg skal fortsætte med at lære og forbedre mig."

Seneste artikler...

Annonce