Konkurrence med Forlaget Memoris: Vind bogen "Fodboldsvindleren"

I samarbejde med Forlaget Memoris udlodder vi tre eksemplarer af bogen "Fodboldsvindleren", som er en dokumentarisk fortælling om Carlos Kaiser.

 

Forlaget Memoris skriver følgende om bogen:

- Mød Carlos Kaiser: den største fodboldspiller, der aldrig spillede fodbold
Har du drømt om at blive professionel fodboldspiller, men måtte bare erkende at du hverken havde talentet eller viljen?
Det havde Carlos Kaiser heller ikke. Alligevel tilbragte han mere end to årtier som professionel fodboldspiller – vel at mærke uden at spille en eneste fodboldkamp. Hvad den brasilianske angriber manglede i evner og flid, havde han til overflod i charme, selvtillid og lækkert hår. Med frækhed og løgne snakkede han sig til den ene kontrakt efter den anden, og han havde altid en undskyldning for ikke at komme på banen, hvad enten det var mystiske skader eller en bedstemor, der døde adskillige gange. Han gad ikke træne, men han elskede tilværelsen som feteret fodboldstjerne. Uden for banen var Kaiser kongen, og han havde det falske ID og attituden til at bevise det.


Fodboldsvindleren er en god, gammeldags svindlerhistorie, der foregår i Rio de Janeiro i 1980’erne og 1990’erne. Det er samtidig fortællingen om det brasilianske landsholds historie og om fodbold i Brasilien. Bogen er baseret på en lang række interviews med hovedpersonen og hans venner og tidligere holdkammerater, heriblandt landsholdslegender som Carlos Alberto Torres, Zico, Júnior, Renato Gaúcho og Bebeto.


Dokumentarfilmen Kaiser: The Greatest Footballer Never to Play Football havde premiere på
Tribeca Film Festival i april 2018.

 

Konkurrencespørgsmål:

Fodboldsvindleren handler om den brasilianske angriber Carlos Kaiser, der svindlede sig til en lang karriere som professionel fodboldspiller, selv om han var elendig til fodbold. Hvem synes du, er den største Fodboldsvindler i vores klubs historie og hvorfor? Altså en spiller, der ikke burde have spillet for os. Blandt de bedste begrundelser udvælger vi tre vindere, der får tilsendt et eksemplar af Fodboldsvindleren.

 

Send dit svar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og mærk mailen "Fodboldsvindleren" senest den 23. juni. Så udtrækker vi de tre vindere, som får direkte besked i deres mail.

 

Senere på året kommer der en film om Fodboldsvindleren. Se traileren her:

 

Seneste artikler...

Annonce