Madridista

 
 

Real Madrid TV fortsætter kamp mod spansk dommerstand

Ifølge spansk presse fortsætter Real Madrid sin kamp mod den spanske dommerstand, også selv om spillerne egentlig ønsker fred til at koncentrere sig om kampene.

Kampen foregår via Real Madrid TV, som stort set ugentligt har et program, hvor man viser de fejl, der er begået i Real Madrids kampe og det kan som udgangspunkt anses som en smule patetisk, men hos Real Madrid er der en dybereliggende grund til, at man fortsætter kampen.

Hovedsageligt ønsker man at vise sin indignation over, at den spanske dommerstand gennem 17 år angiveligt favoriserede Barcelona, som bestak præsidenten for dommerforbundet, Negreira, og dermed fik særlige fordele. Det er en sag, som tegner et mørkere og mørkere billede af spansk fodbold, efterhånden som skeletterne vælter ud af skabene og flere af de nuværende dommere i LaLiga, heriblandt Clos Gómez og Jaime Latre kan være impliceret i den pinlige sag.

Og som om det ikke er nok, er den nuværende præsident for dommerforbundet, Medina Cantalejo, også under anklage for bevidst at fjerne vigtigt bevis-materiale fra VAR-rummet i Real Madrids kampe.

Seneste artikler...